FOTO ȘTIREA TA| Semnul care interzice accesul pe bretelele de acces pe autostrada A1, prin CIC-ul de la Pianu, „blurat” la doar o zi de la instalare

Semnnalizarea rutieră de interzicere la bretelele de acces către Centrul de Întreținere Pianu, pe Autostrada A1, cu excepția echipajelor de urgență și CNAIR, a rezistat doar o zi, în fața furiei cetățenilor care nu mai aveau acces pentru a intra și ieși din autostrada A1.

Din imaginile trimise de un cititor al ziarulunirea.ro se vede cum semnele puse ieri de către DRDP Timișoare au fost vandalizate de cetățeni furiosi că nu mai au acces la autostradă.

Localnicii din zona Pianu foloseau aceste bretele pentru a intra/ieși în/din autostrada A1, însă drumul nu a avut niciodată parte a unei intersecții pentru trafic de autostradă, ci a fost calificat drept drum de exploatare pentru CNAIR.

ELIT

Calea de acces către localitățile din zona autostrăzii este Nodul Rutier Sebeș Vest, aflat la km 312+246, la aproximativ 4 kilometri distanță de breteaua folosită anterior, unde acum accesul turismelor este interzis!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...