FOTO ȘTIREA TA: Prea fain, prea ca la… Alba Iulia: în zona unui supermarket, calul se priponește lângă biciclete

În zona unui supermarket, calul se priponește lângă biciclete!

Cine a zis că pentru a te deplasa în oraș ai nevoie de mulți cai putere? Unul și bun e suficient.

Un moment comic a fost surprins de clienții unui supermarket din Alba Iulia. Un cetățean și-a “parcat” cabalina în fața magazinului, în spațiul special amenajat pentru biciclete, moment în care mai mulți oameni care se aflau în acel moment la cumpărături au început să-l fotografieze.

Secolul XXI. Epoca vitezei, a tehnologiei, a super-evoluției. Asta, în lumea largă. La Alba Iulia, este încă… epoca priponitului calului în fața locului unde ai treabă.

Clienții au rămas cu toții impresionați și au făcut mai multe forografii, unii chiar afirmând că “Numai în România mai vezi aşa ceva”.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

CIUFU 19 iunie 2018 at 17:26

TOT PARCARE E,CE MI CARUCIOARE, CE MI CAL?
A STAT PARCAT MAI MULT DE 60 MINUTE?
ASTA E TIMPUL DE CUMPATAT,DACA A PLATIT SUPLIMENTAR PESTE O ORA E TOTUL OK,DACA NU A PLATIT PAZA CE A FACUT? DOTAREA O AU SA O FOLOSEASCA SAU NU AU CAMERE IN FUNCTIUNE?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...