Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO / ȘTIREA TA: Polițiștii locali din Alba Iulia au pus mâna pe lopată și au deszăpezit trotuarele și curțile unor școli și grădinițe din municipiu

Publicat

în

În urma căderilor puternice de ninsoare din ultimele zile, stratul alb s-a așternut binișor în tot orașul. Echipajele Poliției Locale fac tot posibilul să vină în ajutorul locuitorilor din Alba Iulia atunci când este nevoie, și, ca niște gospodari desăvârșiți, au trecut la treabă.

Astfel, marți, 18 decembrie, un efectiv de 15 polițiști locali din Alba Iulia, împărțiți în două grupe și înarmați cu lopeți, s-au îndreptat spre școli și grădinițe din oraș pentru a curăța de zăpadă curțile în care copiii își petrec o parte din timpul pauzelor.

Electrica Furnizare Discount

O parte dintre ei au fost văzuți la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” și la Școala generală nr. 7. Altă parte, au ajuns la grădinițele din oraș.

În tot acest timp, echipaje ale Poliției Locale patrulează, verifică și sancționează comercianții care nu respectă legea și nu curăță zăpada din fața spațiului comercial, conform legii.

Nu putem decât să le mulțumim pentru grija și atenția de care dau dovadă!

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO| SCANDAL cu insulte și acuzații de agresiune la Ocoliș: Jumătate din membrii filialei USR Baia de Arieș și-au dat DEMISIA, în solidaritate cu președintele

Publicat

în

În urma scandalului de duminica trecută de la Ocoliș dintre președinții USR Alba Iulia și Baia de Arieș, aproximativ jumătate din membrii filialei din Apuseni și-au înaintat demisia din partid. Totodată, se pare că demisiile au fost depuse chiar a doua zi de dimineață, iar aceste retrageri au afectat chiar și conducerea acestei organizații.

Reamintim faptul că în urma inundațiilor devastatoare de la Ocoliș din urmă cu două săptămâni, în sprijinul celor afectați au intervenit Guvernul României cu premierul Florin Cîțu și încă 3 miniștri, numeroase instituții ale statului, diferite organizații și ONG-uri, partide politice, precum și numeroși cetățeni sau voluntari.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL cu insulte și acuzații de agresiune în Munții Apuseni. Președinții USR Alba Iulia și Baia de Arieș s-au certat pe cine este „mai harnic” să-i ajute pe moți

Printre cei care au venit să-i sprijine pe sinistrați s-au regăsit și USR Alba, care a trimis reprezentanți atât de la Alba Iulia, cât și din alte organizații, cum a fost cea din Baia de Arieș.

Electrica Furnizare Discount

Ulterior, duminica trecută, la Ocoliș, între președinții USR Alba Iulia și Baia de Arieș a apărut o ceartă cu insulte și acuzații de agresiune, așa cum se poate vedea în articolul de aici: https://ziarulunirea.ro/video-scandal-cu-insulte-si-acuzatii-de-agresiune-in-muntii-apuseni-presedintii-usr-alba-iulia-si-baia-de-aries-s-au-certat-pe-cine-este-mai-harnic-sa-i-ajute-pe-moti-724143/, iar în urma acestui scandal aproximativ jumătate din membrii filialei din Baia de Arieș au demisionat din partid.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Un stâlp de electricitate a „leșinat” în comuna Vadul Moților. Operatorul nu intervine de mai bine de o lună

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Un stâlp de electricitate a „leșinat” în comuna Vadul Moților. Operatorul nu intervine de mai bine de o lună

Un cititor ZiarulUnirea.ro ne semnalează o problemă a infrastructurii de distribuție de energie electrică din comuna Vadul Moților, satul Popeștii de Sus. Acesta susține că a făcut nenumărate sesizări operatorului, dar acesta, prin canalul de comunicare telefonic, nici măcar nu îi mai răspunde.

Stâlpul ce ar trebui să susțină rețeaua electrică din zona este al doilea după casa cititorului, iar acesta declară că toată greutate aplanează asupra următorului stâlp, ce este de asemenea în pericol să cadă în scurt timp, totodată acesta spune că problema nu este un caz singular în zonă, iar un număr destul de mare de stâlpi meniți să susțină rețeaua electrică prezintă probleme similare.

Citește și: Curentul a „ars-o” pe o albaiuliancă : factură de 42000 de euro pentru un apartament. „Aveți grijă la contoarele electrice” 

Situația se confirmă a nu fi singulară, în mediul de socializare mai multe persoane ce locuiesc în aceași zonă, ori în comună, semnalează probleme similare și un comportament al operatorului leit cu cel invocat de persoana ce ne-a semnalat lipsurile infrastructurii de distribuție de electricitate din comuna Vadul Moților.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| HAOS în traficul feroviar : după 11 ore, un tren plecat din Eforie Sud nu a ajuns în București. „Stați și așteptați”

Publicat

în

ȘTIREA TA| HAOS în traficul feroviar : după 11 ore, un tren plecat din Eforie Sud nu a ajuns în București. „Stați și așteptați”

„Cum este posibil să pleci miercuri, la ora 20:00, din gara Eforie Sud și joi la ora 07.00 să nu ajungi nici măcar în București? În anul 2021?

Să nu primești nici un răspuns, să nu existe nici măcar o soluție alternativă? Iar singurul lucru pe care îl auzi este „stați și așteptați”, în mijlocul câmpului.

Este vorba de trenul 1921, ce a plecat din Mangalia, este strigător la cer! În tren se află și copii ce se întorc de la un cantonament de karate și zeci alți oameni și nimeni nu face nimic”.

Electrica Furnizare Discount

Se întreabă o albaiuliancă ce în aceste momente, în dimineața zilei de joi, se află „captivă” într-un tren CFR Călători, în mijlocul câmpului, după un sejur pe litoral.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2021 Ziarul Unirea