Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Parcare perfectă, cu spatele, la Blaj. O căruță cu cal poate servi drept model pentru șoferii autoturismelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O căuruță cu un cal ar putea fi luată ca model de către șoferii autoturismelor care își lasă mașinile pe trotuare, sau chiar pe banda 1 de circulație.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției o imagine a unei căruțe cu cal, parcată cu precizie, cu spatele, între doua autoturisme, într-o parcare din Blaj.

Exemplu al bunului simț, căruțașul a parcat între două mașini, pe un loc de parcare marcat corespunzător, pentru a nu incomoda ceilalți participanți la trafic.

În timp ce acestă persoană încearcă să nu deranjeze restul cetățenilor, alți șoferi își „înghesuie” mașinile pe trotuare, pietonii fiind nevoiți să treacă pe partea carosabilă, sau staționează, „pe avarii”, pe banda 1 de circulație, ducând la mici blocaje în trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea