FOTO Știrea Ta. O fostă centrală termică din Alba Iulia este un adevărat FOCAR DE INFECȚIE pentru cetățeni

FOTO Știrea Ta. O fostă centrală termică din Alba Iulia este un adevărat FOCAR DE INFECȚIE pentru cetățeni

O fostă centrală termică din mijlocul municipiul Alba Iulia este un adevărat focar de infecție pentru cetățenii din zonă. Clădirea insalubră, aflată în gestiunea companiei de servicii energetice Dalkia România, este situată pe strada Poligonului, lângă blocul D13.

Fosta centrală reprezintă un „punct negru” pe harta orașului nostru, fiind o sursă continuă de mizerie și mirosuri, precum și zonă de adăpost pentru oamenii străzii. Aceasta este lăsată în paragină de mulți ani, potrivit unui localnic din zonă, care ne-a transmis imaginile dezolante cu respectiva clădire.

INFORMARE COVID-19

„Este total inacceptabil, iar oricare ar fi cauzele, subiectul trebuie adus în atenția publică pentru a se găsi soluții urgente de către autoritățile locale” ne-a mai transmis cetățeanul.

Clădirea fostei centrale termice, este unul dintre cele mai insalubre locuri din municipiu, în condiţiile în care, aceasta este înconjurată de blocuri, sute de oameni sunt afectaţi de acest adevărat focar de infecție.

Darius BUZGURE

1 comentariu

Ramona 16 februarie 2020 at 9:08

Buna ziua . Acum aprox 6 -7 ani a fost facuta o cerere catre primarie, insotita de semnaturi ale locuitorilor din zona , prin care se cerea demolarea si construirea unui loc de joaca .A fost aprobat acest proiect de consiliul local dar s-au gasit tot felul de motive sa nu se demoleze . Din pacate am pirdut nr de inregistrare a cereri si am incetat sa mai trimit petitii catre consilul local

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...