Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO Știrea Ta. O fostă centrală termică din Alba Iulia este un adevărat FOCAR DE INFECȚIE pentru cetățeni

Darius BUZGURE

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO Știrea Ta. O fostă centrală termică din Alba Iulia este un adevărat FOCAR DE INFECȚIE pentru cetățeni

O fostă centrală termică din mijlocul municipiul Alba Iulia este un adevărat focar de infecție pentru cetățenii din zonă. Clădirea insalubră, aflată în gestiunea companiei de servicii energetice Dalkia România, este situată pe strada Poligonului, lângă blocul D13.

Fosta centrală reprezintă un „punct negru” pe harta orașului nostru, fiind o sursă continuă de mizerie și mirosuri, precum și zonă de adăpost pentru oamenii străzii. Aceasta este lăsată în paragină de mulți ani, potrivit unui localnic din zonă, care ne-a transmis imaginile dezolante cu respectiva clădire.

„Este total inacceptabil, iar oricare ar fi cauzele, subiectul trebuie adus în atenția publică pentru a se găsi soluții urgente de către autoritățile locale” ne-a mai transmis cetățeanul.

Clădirea fostei centrale termice, este unul dintre cele mai insalubre locuri din municipiu, în condiţiile în care, aceasta este înconjurată de blocuri, sute de oameni sunt afectaţi de acest adevărat focar de infecție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea