// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. Localnici din Poiana Vadului, nemulțumiți de vecina care poluează pârâul cu detergenți

Localnici din Poiana Vadului, județul Alba, au semnalat, redacției ziaruluiunirea.ro, că ”o vecină” poluează ”continuu” cu detergenți pârâul din localitate, după ce își spală mașina, iar vitele se pot ”otrăvi” cu apa pe care apoi o beau.

Localnicii nemulțumiți de vecina care poluează sunt din satul Stănești, comuna Poiana Vadului.

”De 5-6 ani se tot scurge mizeria de la mașina dânsei. Nu putem trăi așa pentru că otrăvim animalele”, a spus un localnic.

Altul consideră că este ”inadmisibil” ceea ce se întâmplă, iar dacă vecina nu înțelege că nu este în regulă să se scurgă detergentul cu care se spală mașina în pârâu, vor lua legătura cu autoritățile.

________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419