Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Gunoi și MIZERIE, într-un oraș din Alba! Munții întregi de deșeuri neridicate, „opera” firmei de salubritate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gunoi și MIZERIE, într-un oraș din Alba! Munții întregi de deșeuri neridicate, „opera” firmei de salubritate

Recent, redacția ziarulunirea.ro a primit un mesaj tulburător de la un cititor preocupat care a documentat o situație îngrijorătoare în zona de responsabilitate a firmei de salubrizare RER-VEST.

Imaginile trimise cu acest mesaj dezvăluie grămezi întregi de gunoi abandonate, lăsate neridicate în cadrul comunității, contrar angajamentelor anterioare ale firmei de a menține mediul curat și sigur.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Fotografiile furnizate de cititorul ziarului Unirea arată cum grămezi de deșeuri se înmulțesc în locuri publice și private. Această situație nu este doar inestetică, ci are și un impact grav asupra calității vieții și a mediului înconjurător.

CITEȘTE ȘI: Colectezi selectiv degeaba? În Alba, RER Vest, firma care ar trebui să fie un exemplu, prinsă cu gunoiul transportat… ”la grămadă”! Ce spun magistrații

De asemenea, aceasta contravine angajamentului firmei de salubrizare RER-VEST de a gestiona eficient deșeurile și de a menține curățenia în comunitate.

Impactul gunoiului abandonat în comunitatea noastră este deosebit de grav. Pe lângă aspectul inestetic și insalubritatea pe care le aduce, acesta poate avea consecințe grave asupra noastră, a tuturor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea