FOTO, ȘTIREA TA. Cuvinte vulgare și semne obscene scrise înăuntrul căsuței tematice de sărbători din Cetatea Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Cuvinte vulgare și semne obscene au fost scrise în interiorul căsuței tematice de sărbători, de dimensiuni, din Piața Cetății din Alba Iulia.

ELIT

Autorii sunt necunoscuți și nu există dovezi că ar fi copii, însă căsuța este greu accesibilă pentru un adult.

Mihail David - 2020

Cert este că, în cazul în care mizeria nu va fi curățată, alți copii vor învăța cuvinte și semne noi.

”Căsuța din poveste din Piața Cetății și păcate șochează copiii! Pereții interiori inscripționate cu cuvinte obscene”, a scris un prieten al ziarului Unirea, pe pagina de Facebook.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

dolfi 9 decembrie 2017 at 12:47

Ce face militia locala? In afara ca se dau cocosi asa degeaba? De ce nu ii iau la intrebari pe bagabontii dubiosi? Azi dimineata spre exemplu, printre blocurile din cetate umbla o cetateanca mexicana de mana cu o fetita ce n-avea mai mult de 10 ani. Ragea femeia colinzi cica… La alimentara din capatul bulevardului transilvaniei- ala dinspre monumentul revolutiei – mai tot timpul sunt niste mexicani p-acolo la cersit, la fel si pe bulevard. Da’ militzean local n-am vazut p-acolo de multa vreme. Daca tot is degeaba de ce mai sunt platiti?

dolfy 9 decembrie 2017 at 20:53

Dolfi….frate…militzia locala a șters în data de 09.12.2017 pe la orele 15:00 acele cuvinte obscene scrise cu marker negru ! Ar fi foarte benefic pentru o comunitate să fie unită, încurajatoare împotriva faptelor anti-sociale. De reproșat ție….dragule….aș putea și eu să înșir….

Losenau Custozza 9 decembrie 2017 at 21:01

Politia locala ar face bine sa inceapa sa dea amenzi la pustanii si pustoaicele de liceu care vorbesc ca la usa cortului doar ca sa se dea rotunzi pe patinoar. Adolescentii astia sunt o rusine pentru societate, comunitate si pentru familiile din care provin! Nu mai poti aduce un copil sa se dea cu patinele pe gheata de raul animalelor astora care vorbesc vulgar! Si amenzi din astea pentru limbaj vulgar asta ar trebui sa se dea nu numai la patinoar, ci si la skate-park! Nici nu realizati cat de alienati sunt multi din generatia asta pierduta, care bat profesoare de liceu si se prezinta la bacalaureat fara sa stie sa scrie sau sa articuleze corect cateva cuvinte in limba romana !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...