Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Cum sunt tratate persoanele cu handicap în Alba Iulia: Mai multe tomberoane, „parcate” în locurile unde ar trebui să își lase mașinile

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Cum sunt tratate persoanele cu handicap în Alba Iulia: Mai multe tomberoane, „parcate” în locurile unde ar trebui să își lase mașinile

Un cetățean din Municipiul Alba Iulia a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, cu speranța de a atrage atenția asupra modului în care sunt tratați pe străzile din oraș.

Acesta a postat și o fotografie în care surpinde mai multe tomberoane care blochează un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap.

„În Alba Iulia – Smart City European, persoanele cu handicap au parte de un tratament de genul.

Parcări destinate persoanelor cu handicap, blocate de tomberoanele de gunoi sau de mașinile analfabeților ce nu știu să deosebească nici măcar semnele…

Trotuare inaccesibile celor aflați in cărucioare cu roți, iar dacă îndrăznesc să intre pe trotuar, își vor zgâlțăi creierii, încât dacă nu își simt părți din corp, “măcar” să-i doară capul, pentru că “lucrările nu se fac pentru oameni, ci pentru bani” (vorba unui domn restaurator, ce știe ce spune).

Lifturi puse in funcțiune (Pasaj Cetate), dar fără ”păstorire”, încât cei aflați in scaun cu roți au parte de o promisiune rezolvată doar vizual, nu și pentru practica zilnică.

Oameni buni, viața nu este despre ceea ce facem, despre de ce o facem, ci despre CUM o facem, iar nepăsarea și ignoranța costă sufletul!

Voi da tag Primăriei Municipiul Alba Iulia și Domnului Primar Gabriel Pleșa, nu pentru că îl consider vinovat personal, ci pentru că nu are cum să cunoască un om toate câte au nevoie de rezolvare, decât dacă îi sunt aduse la cunoștință.

Oameni buni, dacă nu punem suflet acolo unde suntem, ne ia Dracu’!”, a transmis un cetățean din Alba Iulia, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea