FOTO Știrea ta| Contoare de curent, vechi de peste 30 de ani, cu improvizații potențial periculoase într-un bloc din Alba Iulia

Contoare de curent, vechi de peste 30 de ani, cu improvizații potențial periculoase într-un bloc din Alba Iulia

Mai multi locatari ai unui bloc de pe strada Arnsberg, din Alba Iulia ne-au trimis imagini cu starea contoarelor de curent din blocul lor și ne-au scris că deși au făcut o sesizare în urmă cu câteva luni, problema nu s-a rezolvat.

În imagini se poate observa starea contoarelor, vechi de mai mult de 30 de ani, după cum ne-a declarat unul dintre locatari și care sunt un potențial pericol pentru imobil din cauza improvizațiilor.

ELIT

,,Am făcut o sesizare de câteva luni dar nicidecum nu vor vină rezolve problema„. Au fost două echipaje de la Electrica, dintre care unul chiar azi și când le-am arătat ceasurile au zis nu este de competența lor. Acum două luni când a fost alt echipaj jos în scară blocului verifice ceva, i-am rugat urce până la etajul doi le arăt ceasurile și nici măcar atât nu au vrut facă deoarece nu este de competența lor”, a declarat unul dintre locatari pentru ziarulunirea.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...