Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO / STIREA TA: Bătaie de joc la CFR! În trenul Deva – Cluj-Napoca, se circulă claie peste grămadă, chiar și în WC

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bătaie de joc la CFR! În trenul Deva – Cluj-Napoca, se circulă claie peste grămadă, chiar și în WC

Criza de vagoane de la CFR Călători atinge maximul. Dacă la câteva trenuri sezoniere ce au peste 10 vagoane se mai pot găsi locuri, la alte trenuri care circulă sute de kilometri lucrurile sunt grave dacă pornesc la drum cu două-trei vagoane.

O astfel de situație ne-a fost semnalată de un cititor al ziarulunirea.ro, duminică seara. În trenul care circulă de la Deva la Cluj-Napoca cu două vagoane, oamenii stau și în baie. Mai grav este că neavând loc suficient, stau pe suportul și spațiul de trecere între vagoane, lucru periculos pentru ei.

”Oameni sunt lăsați jos, copii plâng, iar cei care muncesc aici un limbaj și un comportament jegos. Nesimțire din partea CFR. Pentru ce plătim bilete? Duminică de duminică același lucru. Trenul întârzie  câte 40-50 de minute, aglomerație, totul este ruginit. Plângeau copilașii că vor la baie, iar în baie erau 4 oameni cățărați și nu mai știau cum sa stea. O doamna în Turda nu putea să urce și avea bilet la Clasa I. Avea cărucior și bebeluș, Pentru ce plătim impozite? Cine sunt noii români? România cine te conduce?”, ne-a scris cititorul nostru, care a stat nemișcat, în picioare, lângă ușă, de la Alba Iulia până la Cluj.

Revoltat, a vrut să facă reclamație în gara Cluj-Napoca. A primit un formular din partea angajaților CFR de la Biroul de Informații, care, după ce au primit petitia, au aruncat-o.

După cum se poate vedea și din imaginile primite de la cititorul nostru, în trenul respectiv se circulă claie peste grămadă. Este regretabil că se întâmplă așa ceva într-o Românie a anului 2018!

[nggallery id=6329]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea