Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Atenție, șoferi, CAPCANĂ pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia! Un șofer și-a rupt roata mașinii într-o groapă. „Voi face și o plângere la CNAIR”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un șofer a trăit o experiență neplăcută pe un drum din Alba. Lăsată nesemnalizată, o groapă uriașă de pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia s-a dovedit o adevărată capcană pentru un conducător auto. Acesta și-a făcut praf o roată la mașină, după ce a intrat cu autoturismul în plin în porțiunea adâncă din asfalt.

Bărbatul a trimis imaginile pe adresa redacției ziarulunirea.ro, în care se poate vedea foarte bine în ce hal și-a distrus una dintre jențile mașinii într-o groapă de aproximativ 20 de cm, de pe șoseaua de centură a municipiului, pe direcția de mers Sebeș-Teiuș. Craterul se află după zona intersecției cu drumul spre Drâmbar și bariera peste calea ferată.

„Numai prin Alba Iulia să nu fi șofer. Chiar la barieră e un crater de 20 de centimetri în care îți poți rupe mașina liniștit. Se poate vedea în poze. Noroc că nu am avut mașină din spate să mă ia în plin. Voi face și o plângere la CNAIR”, ne-a scris conducătorul auto.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea