FOTO ȘTIREA TA: Atenție, șoferi, CAPCANĂ pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia! Un șofer și-a rupt roata mașinii într-o groapă. „Voi face și o plângere la CNAIR”

Paul Voicu - Primar 2020

Un șofer a trăit o experiență neplăcută pe un drum din Alba. Lăsată nesemnalizată, o groapă uriașă de pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia s-a dovedit o adevărată capcană pentru un conducător auto. Acesta și-a făcut praf o roată la mașină, după ce a intrat cu autoturismul în plin în porțiunea adâncă din asfalt.

Bărbatul a trimis imaginile pe adresa redacției ziarulunirea.ro, în care se poate vedea foarte bine în ce hal și-a distrus una dintre jențile mașinii într-o groapă de aproximativ 20 de cm, de pe șoseaua de centură a municipiului, pe direcția de mers Sebeș-Teiuș. Craterul se află după zona intersecției cu drumul spre Drâmbar și bariera peste calea ferată.

ELIT

„Numai prin Alba Iulia să nu fi șofer. Chiar la barieră e un crater de 20 de centimetri în care îți poți rupe mașina liniștit. Se poate vedea în poze. Noroc că nu am avut mașină din spate să mă ia în plin. Voi face și o plângere la CNAIR”, ne-a scris conducătorul auto.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

!! 28 iunie 2018 at 10:31

Parcurgeti si band 1 din Partos spre Alba Iulia si o sa constatati singuri care este starea drumurilor locale si de ce sunt cozi uriase de autovehicule spre oras !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...