FOTO ȘTIREA TA| Apel disperat al locuitorilor din Dobra! Nu s-a luat nicio măsură pentru gospodăriile inundate la fiecare ploaie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Locuitorii din Dobra stau cu sufletul la gură la fiecare ploaie. Grădinile și gospodăriile acestora sunt inundate de fiecare dată, mai ales când aversele sunt în cantități mari, datorită faptului că sunt poziționate în zona de sub drum.

Șoseaua care face legătura dintre Șugag și Jina, este toată surpată în partea stângă pe sensul de urcare, iar lucrările, făcute de mântuială, nu apără casele și anexele locuitorilor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Nu mai spun ca din cauza lucrărilor de mântuială toate gospodăriile din Dobra, aflate în zona de sub drum, sunt inundate la fiecare ploaie, case și anexe stricate de apa care aduce pământ, piatră și multe altele” susține un localnic.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Duminică, 25 august, județul Alba s-a aflat sub cod galben de furtună. În urma ploilor torențiale, după ce, pe marginea drumului din Dobra, către Jina, s-au poziționat saci de nisip, grădinile oamenilor au avut de suferit. Oamenii sunt efectiv „inundați” de pământul care vine din deal, distrugând gospodării.

„Anul trecut s-a dărâmat grajdul din cauza asta, după ce cu câtva timp înainte au fost probleme la celelalte case din jur”, a mai spus localnicul.

Adela SPĂTAR