Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Sportul Câmpeni a câștigat și Cupa Munților Apuseni, turneul de fotbal în sală de la Albac

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportul Câmpeni a câștigat și turneul de fotbal în sală „Cupa Munților Apuseni”, competiție disputată la Albac și ajunsă la a 15-a ediție, după ce la începutul lunii decembrie s-a impus la o întrecere similară, desfășurată la Câmpeni.

La Albac, întrecerea devenită deja tradițională a adunat la start 8 formații, meciurile strângând numeroși spectatori care s-au bucurat de spectacolul oferit de tinerii cu potențial din zona Munților Apuseni.

Sportul Câmpeni a învins în finala mare cu 4-1, adjudecându-și pentru a 3-a oară consecutiv turneul, pe următoarele locuri clasându-se Instalatorii, Neagra și Albac. Premierea a avut loc la Căminul Cultural al comunei Albac, unde în cadrul unei mese festive au fost acordate cupe și diplome atât juniorilor merituoși ai clubului „Speranța Albac”, dar și laureaților competiției.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Semifinalele au fost echilibrate, cu multe goluri, partide în care Sportul Câmpeni a învins Neagra iar formația Instalatorii a devansat echipa gazdă Albac. Finala mică a fost câștigată de Neagra, iar în ultimii act Sportul Câmpeni a învins iarăși Instalatorii, scor 4-1 (reușite semnate de Motora – două, Dehelean și Corcheș).

Lotul învingătoarei a fost format din Marian Petricele, Sergiu Bistraie, Mihai Dehelean, Andrei Corcheș, Geo Motora, Ionuț Drăgoiu, Marius Chira și Paul Mucea.

S-au remarcat Sergiu Bistraie (portar), Mihai Dehelean și Geo Motora (toți Sportul Câmpeni), Eduard Corcheș (Instalatorii), Cosmin Stan Cosmin și Burz Dacian (Neagra), Mihai Negrea și Gheorghe Lazăr  (Albac).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea