Rămâi conectat

Sport

FOTO: Spicul Daia Română – CS Universitatea Alba Iulia 0-2 (0-2), în derby-ul Ligii a 4-a | Raul Oargă, victorie la debutul pe banca Voinței Stremț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia a învins la Daia Română, scor 2-0 (2-0),în derby-ul turului pe Spicul, grație golurilor marcate de Bucurică (38) și Apetri (44). Victoria liderului este una pe deplin meritată, studenții conduși de Mihai Manea ajungând la 10 succese consecutive și distanțându-se în ierarhie.

În alt meci, antrnorul Raul Oargă a debutat cu dreptul pe banca Voinței Stremț, succes în deplasare cu Olimpia Aiud, scor 1-0 (0-0). Unicul gol a fost marcat de căpitanul Andrei Trifa (54, din penalty), într-un joc în care vizitatorii au jucat mai binde de o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Epure (44) – cumul de avertismente.

În acest joc, la Daia Română, s-au înfruntat primele două clasate din ierarhie, cele mai în formă combatante din acest eșalon.

Liderul CS Universitatea Alba Iulia, considerat marele favorit al luptei la promovare, avea 9 victorii consecutive, pierzând puncte numai în etapa secundă, prin remiza de la Galda de Jos. Gazdele reprezintă surpriza plăcută a toamnei la acest nivel, plasându-se pe locul secund, cu 25 de puncte. A fost un examen serios pentru studenții din Cetatea Marii Uniri, ce au avut în față tenacitatea trupei pregătite de Ștefan Fogoroși.

Alte meciuri:

Mâine, CIL Blaj – Industria Galda de Jos și GT Sport Alba Iulia – Energia Săsciori (ora 11.00), Hidromecanica Șugag – Performanța Ighiu, Viitorul Sântimbru – Inter Unirea și Viitorul Vama Seacă – CS Zlatna (ora 14.30), Kinder Teiuș – stă.

foto: Sorin STANCIU (CSU Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea