Rămâi conectat

Sport

FOTO| Rezultate remarcabile pentru echipa de handbal masculin juniori 3 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Rezultate remarcabile pentru echipa de handbal masculin juniori 3 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia

Echipa de handbal masculin juniori 3 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia a încheiat cu succes sezonul competițional sub conducerea profesorilor Macarie Mihai și Nasaudean Gabriela.

„Acești tineri talentați au demonstrat un angajament deosebit și au obținut rezultate remarcabile în diverse competiții.

În cadrul campionatului de handbal organizat de Federația Română de Handbal, echipa noastră a ajuns până în faza semifinalei grupului 3 de speranțe. Performanța lor ne-a bucurat și ne-a adus multă mândrie.

De asemenea, vrem să subliniem calificarea echipei noastre la faza regională a ONSS Handbal Gimnaziu, unde au obținut o onorabilă poziție a treia.

Acest succes este rezultatul muncii asidue și al dedicării acestor tineri sportivi.

Mai mult decât atât, ne bucurăm să anunțăm că în urma voturilor profesorilor prezenți la acest turneu, elevul nostru, Andrea Andrei, a fost desemnat cel mai bun portar al competiției. Performanța sa extraordinară în poartă a captivat atenția tuturor, demonstrând calități remarcabile de atlet și maturitate în joc.

Felicitări întregii echipe de handbal masculin juniori 3 a LPS Alba Iulia pentru efortul lor susținut și rezultatele de excepție obținute în acest sezon competițional”, au transmis reprezentanții LPS Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea