Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Relaxare în Poiana Braşov pentru baschetbalistele de la CSU înaintea meciului cu Olimpia Braşov

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După rezultatele bune obţinute în ultima perioadă, echipa de baschet feminin, CSU Alba Iulia a făcut deplasarea în Poiana Braşov pentru meciul din etapa a 6-a din Liga Naţională de Baschet Feminin, împotriva celor de la Olimpia Braşov.

După cum putem vedea în imaginile superbe postate pe site-ul de socializare Facebook, fetele îşi încarcă bateriile cu o plimbare cu telecabina, în cel mai frumos loc montan din România. „Nice view”, spune Alexandra Uiuiu şi postează o poză amuzantă cu un decor superb, în care se află alături de colegele ei. Sperăm ca plimbarea să le prindă bine elevelor lui Popov şi să vina acasă cu toate punctele puse în joc.

Ieri, aproape de miezul nopţii masorul echipei CSU a postat o poză pe site-ul de socializate alături de junioara Sica Cuzic. Chiar dacă cei doi sunt foarte apropiaţi, din comentariile de mai jos aflăm că poza a fost făcută în prezenţa celorlalţi colegi şi că Radu îşi doreşte doar să facă lobby pentru meciul din etapa a 6-a.

Sursa foto: Facebook.com

[nggallery id=566]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea