Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Rapid Teiuş – Arena Alba Iulia 1-0 (0-0), în Liga a 4-a *Bombă lângă Gară, Fogoroşi la primul eşec stagional

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bomba campionatului s-a înregistrat la Teiuş, unde Rapid a produs primul eşec stagional pentru Arena Alba Iulia, golul lui Al. Oltean (74) fiind decisiv, pentru o victorie italiană.

A fost surpriza turului, în condiţiile în care Arena nu cunoscuse gustul eşecului. Fără cinci titulari suspendaţi, M. Florea, Dendiu, Brînză, Circov şi D. Pop şi cu antrenorul Ştefan Fogoroşi în tribună, Arena Alba Iulia era obligată să învingă la Teiuş o echipă ce nu mai pierduse de 6 partide, pentru a nu se distanţa de liderul Industria Galda de Jos. „Au fost mai mulţi factori pentru care am pierdut meciul de astăzi. Terenul de la Teiuş este unul prost, din echipa noastră de bază au lipsit 5 jucători de bază şi am suferit primul eşec stagional. Nu este o dramă deoarece campionatul este lung şi putem recupera punctele pierdute”, a declarat tehnicianul Arenei Alba Iulia, Ştefan Fogoroşi. Din cauza suspendărilor, pe banca Arenei au luat loc doar 3 rezerve.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De partea cealaltă, tânărul tehnician al echipei Rapid CFR Teiuş, Horaţiu Rusu s-a declarat foarte mulţumit de victoria obţinută în faţa Arenei Alba Iulia. „Rapid CFR Teiuş traversează o perioadă bună. Este al 7-lea meci în care nu pierdem şi sunt foarte mulţumit de acest lucru. Astăzi, am reuşit prin dăruire şi ambiţie să obţinem o victorie mare, frumoasă şi meritată. Sper să continuăm pe acest drum şi să devenim una dintre formaţiile puternice ale judeţului”.

[nggallery id=686]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea