Rămâi conectat

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu – Olimpia Aiud 3-1, în cel de-al doilea derby al rundei *Himcinschi rămâne aproape de Manea

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu şi Olimpia Aiud s-au întâlnit în cel de-al doilea derby al primei runde din returul Ligii a IV-a. Performanta Ighiu-Olimpia Aiud15Cele două formaţii clasate pe ultimele două locuri ale podiumului au oferit un duel de calitate pe terenul de la Ighiu, iar formaţia lui Adorian Himcinschi a reuşit să se impună cu scorul de 3-1 (1-0), goluri Romică David (40), Morar (46,75), respectiv Todea (67) şi să rămână la două lungimi în spatele liderului Mureşul Vinţu de Jos, care a trecut ieri într-un alt derby de Şurianu Sebeş. La scorul de 2-0 pentru gazde, în minutul 56, căpitanul Olimpiei, Val. Drăgan a ratat o lovitură de la 11 metri.

De Ziua Femeii, derby-ul dintre Performanţa Ighiu şi Olimpia Aiud a fost unul extre mde disputat, cu ocazii la ambele porţi, însă cu un plus pentru echipa din Ighiu, care în faţa propriilor suporteri a reuşit să se impună. R. David, golgeterul ultimelor 3 sezoane din Liga a IV-a, a debutat cu gol în echipa lui Himcinschi. Imediat după pauză meciul a devenit unul dramatic, Morar a punctat pentru 2-0 (46), iar Val. Drăgan a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 56. Todea a redus diferenţa de pe tabelă (67), însă Morar a irosit orice emoţie pentru Ighiu, când în minutul 75 a realizat dubla şi a închis tabela la scorul de 3-1. Cu această victorie Performanţa Ighiu se menţine în lupta pentru titlu, rămânând la 2 puncte în spatele liderului Mureşul Vinţu de Jos.

Performanţa: Unchiaş – Contor, Potopea, H. Marian, G. Toma, R. Morar, Ov. Turuş, Bălaş, R. Moga, S. Turuş, R. David. Antrenor Adorian Himcinschi.
Olimpia: Clipici – Sas, Todea, G. Szekely, Căt. Muntean, B. Bucur, Guţ, Ilea, Coltor, Val. Drăgan, A. Bălan. Antrenor Radu Andone.

În celălat meci care s-a disputat de la aceeaşi ora: CIL Blaj – ASC Pianu 1-3 (0-1). Au marcat: Comănici (75 – penalty)/ Andreiu (9), Grosu (69, 88). Comănici a fost eliminat în min. 85.

[nggallery id=118]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea