Rămâi conectat

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu – Dalia Sport Daia Română 1-0 *Amicalul prieteniei la Drâmbar

Tudor Stan

Publicat

în

Astăzi, în ultima partidă de verificare a Performanta Ighiu-Dalia Sport Daia Romana30perioadei de pregătire, Performanţa Ighiu a trecut cu emoţii, scor 1-0, gol marcat de R. David în ultimele minute ale partidei, din penalty cu Dalia Sport Daia Română. Meciul a avut loc la baza sportivă din Drâmbar. A fost o confruntare a foştilor unirişti Adorian Himcinschi şi Ştefan Fogoroşi, dar şi a jucătorilor ce au schimbat taberele în intersezon: R. Moga şi H. Marian, respectiv Pojar, Al. Mărginean, Birk şi Cos. Simtion.

Când toată lumea aştepta o remiză, centralul partidei Cătălin Costea, care ocupă funcţia de director sportiv la Performanţa Ighiu a acordat un penalty îndelung contestat de către Fane Fogoroşi şi fotbaliştii săi.

Au evoluat echipele: *Performanţa Ighiu: Cotoară – Vaidasigan, Potopea, H. Marian, G. Toma, R. Morar, Ov. Turuş, Contor, R. Moga, S. Turuş, Bălaş (Unchiaş, Oniche, C. Dănilă, Hîrceagă, C. Oltean, R. David, Antonescu); lipseşte Ştefan Comănici a cărui trasnfer este în impas din pricina problemelor medicale.

*Dalia Sport: Pojar – Hileagă, Cătălina, Cocoară, Al. Mărginean, Stoia, Simtion, Birk, Samoilă, Brînză, Bişboacă (Cornea).

[nggallery id=91]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea