Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Patru liceeni au pus în scenă o piesă de teatru poliţist. Spectacolul se va repeta în Galda de Jos!

Dragoş Suciu

Publicat

în

teatru politist05Patru liceeni din Alba Iulia au pus în scenă o piesă de teatru poliţist la Casa de Cultură a Studenţilor şi o să repete spectacolul şi în Galda de Jos vineri, la ora 17.00 la Căminul Cultural. Printr-un proiect denumit „Artă acum!” coordonat de Teatrul Skepsis şi finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank tinerii s-au prezentat în faţa publicului cu piesa „Al doilea glonţ” de Robert Thomas. Micii actori sunt Gabriel Muncuş (lider), Mădălina Ivaşcu, Monica Truţă şi Bogdan Berar şi îşi doresc să aducă o viziune nouă faţă de teatru, să atragă mulţi tineri spre cultură, iar cu timpul să facă o trupă care să încânte publicul la fiecare apariţie.

Trupa s-a înfiinţat anul trecut în octombrie când a pus în scenă prima piesă de teatru, o comedie. Din vechea formaţie au mai rămas doar doi membri, iar acum coordonaţi de Teatrul Skepsis şi ajutaţi de Fundaţia Comunitară doresc să formeze o trupă nouă de teatru care să stârnească interesul publicului din mediul rural şi urban pentru astfel de evenimente. Elevii din clasa a X-a de la Colegiul de Afaceri şi de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Alba Iulia doresc să introducă ideea de neconvenţional, mister şi suspans într-o piesă care va dura mai puţin de o oră şi la care intrarea va fi liberă pentru toată lumea, vineri de la ora 17.00 la Căminul Cultural din Galda de Jos.

Precizăm faptul că reprezentaţia de azi a fost posibilă cu ajutorul Casei de Cultură a Studenţilor şi se va realiza vineri cu sprijinul Căminului Cultural din Galda de Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea