Rămâi conectat

Sport

FOTO: Optimum Alba Iulia, o nouă performanță: calificare în sferturile Cupei României Liga Elitelor Under 15, după 3-1 la Deva!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia a realizat un nou rezultat notabil, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României Liga Elitelor Under 15, după succesul din deplsare, 3-1 (1-0), cu CSM Deva.

Felicitări băieților pentru calificare, pentru modul cum au gestionat această dispută și pentru faptul că au arătat încă o dată că rezultatele de până acum n-au fost întâmplătoare! Suntem mândri de ceea ce am realizat și ne dorim un parcurs cât mai lung în această competiție!’, a transmis Ciprian Selagea. Dacă s-ar respecta împerecherea pe criterii geografice, ca la fazele anterioare, reprezentanta Albei ar putea avea oponent una din eclipele calificate din întâlnirile Viitorul Cluj – FC Bihor și UTA Arad – Poli Timișoara

Vizitatorii au dat lovitura lângă Cetate, grație reușitelor semnate de Nicola (24, reluare cu capul la un corner), Zoicaș (37, la un contraatac) și Gligor (70+4, după o fază prelungită de atac), devenii reducând ecartul prin D. Lăcătuș (70+1, lovitură liberă de la 30 de metri)

În 16-imile de finală Optimum a eliminat după loviturile de departajare pe „U” Cluj, iar CSM Deva a trecut, în deplasare, de Interstar Sibiu (fostă colegă în Seria 13 cu Optimum). CSM Deva câștigase Seria 12 în campioan și a fpst la turneul zonal de la Timișoara.

Gruparea condusă de Gheorghe Bran (eliminat pentru proteste în minutul 31) și Ciprian Selagea este la al 13-lea meci în actuala stagiune. Un parcurs remarcabil, cu câștigarea Seriei 13, accederea în sferturile Cupe României (primele 8 echipe la acest nivel) și un singur eșec, cel cu UTA Arad pe „Cetate” (0-2), care a dus la ratarea calificării la turneul semifinal!

 

Optimum: Răzvan Cutean – Ionuț Henegar, Alberto Vaida, Matei Nicola, Roberto DavelN Fabian Rădac, Sebastian Bran, Mihai Moș, Denis Gligor, Robert Baba, Todor Zoicaș; rezerve Luca Ivan, Răzvan Clepan, Darius Horșa, David Ponoran, Damian Pop Paștiu, Raul Miclea, Tudor Pleșa, Raul Hudrea.

 

Foto: Amarildo Szekely, Deva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Szebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Szebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea