Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: „Miss de vară” – Alexandra Șuteu desemnată cea mai sexy fată în bikini

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 28 iulie, albaiulianca Alexandra Șuteu a fost aleasă “Miss de Vară”, iar Alexandra Marica “Miss Popularitate”, în cadrul unei competiții a frumuseții organizată de Alba Mall, cu ocazia Nopții Albe a Cumpărăturilor, un eveniment de shopping la prețuri irezistibile.

Zece dintre cele mai arătoase și sexy fete din Alba Iulia s-au întrecut la Alba Mall într-un concurs de Miss, în cadrul căruia concurentele au trebuit să demonstreze, pe lângă frumusețe, și originalitate, spontaneitate,  sau aptitudini sportive.

Chiar dacă favorită la începutul competiției era Bianca Arion, în urma adunării punctajelor obținute de fiecare participantă, juriul a desemnat-o câștigătoare pe Alexandra Șuteu.

Proba  tricourilor ude, în care câte două fete trebuiau să se ude una pe ceealaltă folosind pistoale cu apă, sau proba surpriză, unde fiecare participantă s-a străduit ca să stea pe picioarele ei în timp ce se afla într-o bulă, lansată în piscină, au făcut ca show-ul să fie unul  foarte apreciat de spectatori.

Urmând unul dintre cele mai vechi slogane ale Olimpiadei, ”important este să participi”, organizatorii au făcut în așa fel încât fiecare concurentă să fie câștigătoare, oferindu-le fetelor sesiuni gratuite de shopping la Alba Mall, contracte cu agenţia Real Models şi seri all-inclusive în Clubul Allegria.
La sfârșitul concursului de Miss frumoasele concurente au făcut o prezentare a costumelor de baie, pe care oricine le putea achiziționa de la magazinele din incinta Mall Alba.

Duminică, la Alba Mall veți putea vizita o expoziție atractivă cu vânzare de mobiliere de exterior, piscine şi accesorii.

Mult mai multe fotografii de la eveniment puteți vedea pe pagina de facebook a ziarului “Unirea” –  http://www.facebook.com/ziarulunirea.ro/photos

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea