Rămâi conectat

Sport

FOTO, Metalurgistul Cugir – FC Municipal Baia Mare 1-0 (1-0) *Liderul, al 9-lea succes la rând, vine derby-ul cu Naţional Sebiş

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-FCM Baia Mare p.o77În prima etapă a play-off-ului Ligii a 3-a, în Vinerea Patimilor, Metalurgistul Cugir a învins acasă pe FC Municipal Baia Mare, scor 1-0 (1-0), gol înscris de căpitanul Lucian Itu (min.14, direct din corner.

Trupa lui Opric rămâne lider în Seria a 5-a, cu 23 de puncte şi a acumulat a 9-a victorie la rând, al 12-le joc invincibil, dar o aşteaptă două meciuri de foc, cu pretendentele la promovare, Naţional Sebiş (vinerea viitoare, acasă) şi apoi deplasare la Pâncota.

*”M-a dezamăgit arbitrul”: Opric

Antrenorul liderului Marius Opric nu a fost foarte fericit deşi a rămas fără eşec în 2014, acesta recunoscând că propria echipă nu a jucat extraordinar, dar în acelaşi timp şi-a exprimat nemulţumirea legată de arbitraj. „Am avut momente în care jocul a scârţâit, dar rămâne pozitiv faptul că am luat toate punctele. Lucian Itu este un lider de echipă şi practic a recidivat împotriva aceluiaşi portar şi a înscris din nou din corner, ca la Baia Mare. Sper să fim lăsaţi să jucăm fotbal, m-a dezamăgit arbitrul, îl cunosc, nişte oameni de nimic„,  a spus Opric, ce nu i-a putut utiliza pe Iul. Cristea (suspendat), Cl. Oara, Trăşcan şi M. Neagu (indisponibili).

*”Cadou de Paşte pentru fani”: Petric

Am trecut o finală, mai sunt încă nouă, ştim că ne aşteaptă un derby cu Naţional Sebiş, dar nu ne temem. Acest succes reprezintă cadoul nostru de Paşte pentru suporterii cugireni şi toţi albaiulienii, urându-le tuturor, pe această cale, Sărbători Fericite. Itu reprezintă un fotbalist indispensabil echipei, este precum vinul vechi, tot mai bun pe măsura trecerii anilor”, a afirmat Bogdan Petric, directorul sportiv al grupării de sub Drăgana.

Metalurgistul: Tiut – Al. Man, Schuller, Potopea, Şt. Radu – Negură (90, Tăban), Itu (82, T. Tothăzan), G. Goronea , A. Câmpean (75, Şuvaina), I. Radu (62, Şuteu), Cîrstean; rezerve Lăncrănjan, A. Ianc, Iovănescu.

[nggallery id=1521]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea