Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – CSM Râmnicu-Vâlcea 0-4, într-un amical disputat pe Stadionul Cetate din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Râmnicu-Vâlcea a câştigat astăzi amicalul împotriva nou-promovatei în Liga a III-a, Metalurgistul Cugir, cu scorul de 4-0 (0-0), pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. Partida a început la ora 18.00, iar după 45 de minute tabela arăta 0-0, ocazii fiind de ambele părţi. Metalurgistul a ţinut piept în prima repriză, mult mai experimentatei echipe din Râmnicu-Vâlcea. A doua repriză, fosta Damila Măciuca a arătat ca este o nucă tare şi a reuşit să înscrie de patru ori în poarta noului intrat, Damian.

Lucian Itu, antrenorul secund şi liderul din teren al echipei din Cugir, a jucat doar în a doua repriză. Primul unsprezece al echipei de sub Drăgana a fost format din: Burdun – Teban, Ianc, Oniga, Ştef, Neagu, Grozav, Şuteu, Lupşan, Cîrstean şi Goronea. În a doua repriză au mai intrat: Iovănescu, Itu, Oniche, Găldean, Damian, Ilinca, Mihu şi Rădac.

Pentru oaspeţi au marcat Geantă Bogdan (de două ori), Iancu, şi Popa.

„A fost un joc bun în prima repriză când tabela arăta 0-0. În acest meci era important să îi vedem pe toţi băieţii la lucru, i-am rulat pe diverse posturi şi am testat anumite aspecte. Într-un meci de pregătire nu rezultatul este cel mai important. De când s-a terminat barajul s-a depus o muncă titanică la club. Am înscris echipa în liga a 3-a, am trecut cu brio de omologarea terenului şi facem ca până la începerea sezonului să fim pregătiţi 100% pentru liga a 3-a. Vom aduce 3-4 jucători care să completeze lotul actual şi ne pregătim să oferim cugirenilor momente de bucurie şi emoţiile fotbalului la nivel înalt, trăite odată „la poalele Drăganei”.  Domnul Kilin va rămâne la clubul nostru şi se va ocupa de o grupă de juniori”, a declarat după meci, directorul sportiv al echipei, Bogdan Petric.

[nggallery id=22]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea