Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – CS Ineu 2-0. Opric a obţinut primele 3 puncte din Liga a III-a pe Stadionul Cetate din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima victorie din Liga a III-a pentru Metalurgistul Cugir a fost în această seară, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, în faţa echipei CS Ineu, cu scorul de 2-0 (1-0), prin dubla lui Cîrstean. Meciul a fost echilibrat, cu ocazii de ambele părţi, dar echipa din Cugir a jucat inteligent şi a ştiut să fructifice ocaziile şi mai apoi să menţină rezultatul. Opric se află la prima victorie într-un meci oficial cu Metalurgistul.

Bogdan Petric, directorul sportiv al echipei cugirene s-a arătat mulţumit după meci şi cheamă lumea la stadion. „O victorie extraordinară pe care o aşteptam. A fost o muncă titanică, trebuia să culegem şi roadele. Îi felicit pe băieţi, pe Marius, pentru munca extraordinară şi pentru dăruire. Mă bucur că au venit şi cugirenii la meci, iar cu această ocazie fac apel către toţi cugirenii să ne susţină în viitoarele dispute, împreună putem fi mai puternici”, a declarat acesta.

Iată desfăşurarea meciului:

UPDATE minutul 90: Ocazie imensă ratată de Daniel Grozav, care a şutat peste poartă, în ultimele minute de joc. Acesta a rămas singur cu portarul Ineului după un contraatac şi o pasă venită de pe partea stângă. Ultimul sfert al meciului a adus ocazii pentru ambele echipe. Metalurgistul Cugir a jucat inteligent şi a păstrat avantajul de pe tabelă.

UPDATE minutul 75: Echipa arădeană se află în jumătatea noastră, dar Metalurgistul se apără bine. În minutul 65, Cugirul a avut şansa de a înscrie al treilea gol printr-un contraatac. CS Ineu a avut mai multe lovituri de colţ, dar nimic notabil pe tabelă. Un jucător al oaspeţilor a văzut galben după o simulare în careu.

UPDATE minutul 65: Metalurgistul Cugir revine în atac şi măreşte avantajul în minutul 63 prin Cîrstean, după o centrare de pe partea stângă. Două goluri şi un meci foarte bun reuşit de Cîrstean până în acest minut.

UPDATE minutul 60: CS Ineu a început bine a doua repriză, având posesie superioară a mingii şi o ocazie mare după o centrare de pe partea dreaptă şi o lovitură de cap. Mingea a trecut la câţiva centimetri de bara dreaptă a lui Tiut. Echipa antrenată de Opric deţine în continuare avantaj minim pe tabelă.

UPDATE minutul 45: Avantaj minim pentru gazde după primele 45 de minute. CS Ineu a atacat în ultima parte a reprizei, dar echipa din Cugir s-a apărat destul de bine. Interes foarte scăzut pentru suporteri. Pe Stadionul Cetate din Alba Iulia se află puţin peste 300 de persoane deşi judeţul nu a mai avut o echipă în Liga a III-a din iarnă când Europa Alba Iulia s-a mutat la Arad, la Chişineu Criş.

UPDATE minutul 35: Metalurgistul Cugir a început meciul foarte bine, iar Cîrstean a deschis scorul pe Stadionul Cetate în minutul 32 cu o lovitură de cap. Formaţia antrenată de Opric este foarte bine aşezată în teren, CS Ineu a avut câteva tentative ofensive care nu s-au materializat, iar Itu a avut o lovitură periculoasă de cap cu care a pus probleme portarului Cioară Andrei.

Metalurgistul Cugir luptă pe Stadionul Cetate din Alba Iulia pentru primele puncte în Liga a III-a, după ce echipa lui Opric a pierdut primul meci din acest campionat, la Oradea, în faţa celor de la Oşorhei cu scorul de 2-1. Echipa arădeană, CS Ineu, are o amintire plăcută de pe „Cetate” după ce a câştigat barajul de promovare din luna iunie a acestui an. Antrenorul Adrian Abrudean a adus la Alba Iulia jucători experimentaţi precum: G. Petcuţ, Bilia, Bier, Fl. Băd, D. Copil, Nicolau sau Iambor, ambele nou-promovate speră la victorie în această dispută.

Iată cele două distribuţii:

Metalurgistul Cugir: Tiut – Buta, Radu Mihai, Man Alexandru, Trascan Marian, Lupsan, Neagu Marius, Grozav Daniel, Itu Lucian, Goronea George, Cîrstean Adrian.

CS Ineu: Cioară – Bilia, Bier, Nicolau, Suslak, Covaci, Francescu, Georgiu, Iambor, Petcuț, Copil.

[nggallery id=202]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea