// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Metalu Aiud – CS Ocna Mureș 0-0, în runda inaugurală a returului! Soda l-a contestat pe Cătălin Mureșan, rezultatul poate fi decis la “masa verde”

Metalu Aiud și CS Ocna Mureș au deschis sezonul de primăvară în Liga a 4-a, pe “Aiudelul”, un meci important pentru vizitatori, ce râvnesc la promovarea în eșalonul fruntaș, încheiat cu o remiză albă. CS Ocna Mureș a pierdut iarăși puncte pe “Aiudelul”, unde s-a încurcat în tur cu Olimpia.

*Soda l-a contestat pe Cătălin Mureșan!

După meci vizitatorii au înaintat o contestație referitoare la dreptul de joc al fotbalistului Cătălin Mureșan, intrat pe teren în minutul 80, în locul lui I. Marian. Problema este legată de legitimarea acestuia în intersezon, de către AJF Alba, întrucât fotbalistul este sub contract până în vară cu concitadina Olimpia Aiud!!! Rezultatul ar putea fi omologat 0-3, la “masa verde” la comisiile AJF și ar fi al doilea caz de acest gen în care Metalu pierde punctele câștigate pe teren, după acel Metalu – Energia Săsciori (5-0, când s-au efectuat cinci înlocuiri)!

În tur, a fost festival de goluri la Ocne, un 7-3 spectaculos, “careu” al golgheterului aiudean Vali Drăgan, absent acum din pricina suspendării.

Cu fostul antrenor Radu Andone în tribune și cu actualii responsabili ai băncii tehnice, Rareș Gînscă și Paul Muntean printre titulari, Metalu s-a așezat gospodărește în teren, așteptând atacurile adverse. Soda a avut inițiativa, dar a fost lipsită de periculozitate, în primul mitan doar Cociș (28) întinzându-l pe experimentatul portar aiudean. În replică, P. Muntean, patru minute mai târziu, a șutat cu efect, puțin pe lângă bara stângă, provocându-i emoții lui Țiboc. La reluare meciul se încinge și apar oportunitățile. În minutu 65, T. Cristea, din 8 metri, a reluat periculos cu capul peste! Imediat Paul Muntean a creat panică, prima dată printr-un șut în diagonală (68) și o incursiune personală (80). Țiboc primește primul șut pe spațiul porții la “torpila” lui Moga de la 35 de metri, respingând in extremis. Finalul îi aparține antrenorului-jucător Rareș Gînscă ce face minuni între buturi în câteva zeci ce secunde. Mai întâi l-a blocat pe T. Cristea la 12 metri în situație de unu la unu, iar la cornerul ce a urmat a scos incredibil de sub transversală capul lui Csegoldi, din 7 metri.

La precedenta vizită la Aiud, CS Ocna Mureș a pierdut, 0-1 cu Olimpia, cealaltă reprezentantă a municipiului.

 

Dan HENEGAR

3 Răspunsuri la FOTO: Metalu Aiud – CS Ocna Mureș 0-0, în runda inaugurală a returului! Soda l-a contestat pe Cătălin Mureșan, rezultatul poate fi decis la “masa verde”

 1. DEMETER IOAN 10.03.2018 la 16:40

  In incercarea de a lamuri situatia jucatorului Catalin Emilian Muresan va comunic urmatoarele:

  Jucatorul Muresan Catalin Emilian nu avea contract cu CS Olimpia Aiud, era doar legitimat la CS Olimpia Aiud si avea viza pusa pentru anul 2018. Intrucat pe 09.01.2018 a implinit varsta de 23 de ani, posibil sa fi semnat cu ACS METALU 2016 AIUD un contract zilele trecute fara sa ne anunte, caz in care avea drept de joc pentru concitadina METALU.

 2. O'Bezu' 10.03.2018 la 17:28

  Cat de gunoi poti fi, ca sa te duci sa bagi fitile unei echipe din orasul tau, dand idei unui condamnat penal care viseaza in stil Vadim sa ajunga ce-a fost si mai mult decat atat? Bravo grasime, aiudenii te iubesc din ce in ce mai mult!

 3. DEMETER IOAN 12.03.2018 la 7:25

  … asa sa ne-ajute Dumnezeu amandurora, dupa ce am facut si cum gandim “no name”, adica gunoi fara nume !