Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalu Aiud – CS Ocna Mureș 0-0, în runda inaugurală a returului! Soda l-a contestat pe Cătălin Mureșan, rezultatul poate fi decis la „masa verde”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalu Aiud și CS Ocna Mureș au deschis sezonul de primăvară în Liga a 4-a, pe „Aiudelul”, un meci important pentru vizitatori, ce râvnesc la promovarea în eșalonul fruntaș, încheiat cu o remiză albă. CS Ocna Mureș a pierdut iarăși puncte pe „Aiudelul”, unde s-a încurcat în tur cu Olimpia.

*Soda l-a contestat pe Cătălin Mureșan!

După meci vizitatorii au înaintat o contestație referitoare la dreptul de joc al fotbalistului Cătălin Mureșan, intrat pe teren în minutul 80, în locul lui I. Marian. Problema este legată de legitimarea acestuia în intersezon, de către AJF Alba, întrucât fotbalistul este sub contract până în vară cu concitadina Olimpia Aiud!!! Rezultatul ar putea fi omologat 0-3, la „masa verde” la comisiile AJF și ar fi al doilea caz de acest gen în care Metalu pierde punctele câștigate pe teren, după acel Metalu – Energia Săsciori (5-0, când s-au efectuat cinci înlocuiri)!

În tur, a fost festival de goluri la Ocne, un 7-3 spectaculos, „careu” al golgheterului aiudean Vali Drăgan, absent acum din pricina suspendării.

Cu fostul antrenor Radu Andone în tribune și cu actualii responsabili ai băncii tehnice, Rareș Gînscă și Paul Muntean printre titulari, Metalu s-a așezat gospodărește în teren, așteptând atacurile adverse. Soda a avut inițiativa, dar a fost lipsită de periculozitate, în primul mitan doar Cociș (28) întinzându-l pe experimentatul portar aiudean. În replică, P. Muntean, patru minute mai târziu, a șutat cu efect, puțin pe lângă bara stângă, provocându-i emoții lui Țiboc. La reluare meciul se încinge și apar oportunitățile. În minutu 65, T. Cristea, din 8 metri, a reluat periculos cu capul peste! Imediat Paul Muntean a creat panică, prima dată printr-un șut în diagonală (68) și o incursiune personală (80). Țiboc primește primul șut pe spațiul porții la „torpila” lui Moga de la 35 de metri, respingând in extremis. Finalul îi aparține antrenorului-jucător Rareș Gînscă ce face minuni între buturi în câteva zeci ce secunde. Mai întâi l-a blocat pe T. Cristea la 12 metri în situație de unu la unu, iar la cornerul ce a urmat a scos incredibil de sub transversală capul lui Csegoldi, din 7 metri.

La precedenta vizită la Aiud, CS Ocna Mureș a pierdut, 0-1 cu Olimpia, cealaltă reprezentantă a municipiului.

[nggallery id=5293]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea