Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT, Măgura Cisnădie – Metalurgistul Cugir 2-2 (2-1) | Puncte prețioase pierdute în cursa spre promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Magura Cisnadie - Metalurgistul Cugir 37Metalurgistul Cugir s-a împiedicat de… Măgura Cisnădie, remizând, la prima deplasare din retur, scor 2-2 (1-2), după ce a fost condusă în două rânduri.

Trupa lui Călin Moldovan a pierdut astfel puncte prețioase în bătălia pentru promovare, la finele unui meci spectaculos, mai ales că runda viitoare, sub Drăgana, vineri, va fi derby-ul cu liderul ASU Poli Timișoara. Fotescu (2) a deschis scorul, internaționalul de juniori Chelaru a restabilit egalitatea 10 minute mai târziu, următoarele două reușite fiind unele de senzație: Unguru (35) și I. Radu (63).

*Călin Moldovan: „Nu poți să emiți pretenții dacă încasezi asemenea goluri”

Am avut dorință, am avut atitudine, dar este inadmisibil să iei asemenea goluri. E foarte greu în asemenea condiții, când faci erori de genul acesta. Ne vom bate în continuare la vârf, nu-i nimic pierdut, însă e aproape imposibil dacă vom continua să greșim precum la Cisnădie, unde adversarii s-au bucurat pentru un meci egal„, a spus Călin Moldovan la final, antrenorul cugirean fiind supărat pentru rezultat și gafele din propria defensivă.

*Ionuț Luca: „Metalurgistul Cugir și Poli sunt cele mai bune din serie! Am avut penalty în prima repriză”

În condițiile în care ne-au lipsit 4 jucători de bază, suntem mulțumiți cu punctul obținut. Rezultatul este echitabil, am fost dominați în actul secund, dar în prima repriză ni s-a refuzat un penalty clar. Cugirul, alături de ASU Poli Timișoara sunt cele mai bune echipe din Seria a 4-a„, a declarat Ionuț Luca.

Poziţionată pe locul secund în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir a avut parte de o deplasare dificilă în runda secundă a returului, pe terenul nou-promovatei Măgura Cisnădie, condusă de ex-uniristul Ionuţ Luca.

*min. 89: fază încinsă la poarta Cugirului, după un corner, cu câteva șuturi blocate de fundașii oaspeți.

*min. 82: galben pentru Al. Preda (Metalurgistul)

*min. 79: înlocuire la Măgura, Nasta intră în locul lui Lupu

*min. 77: I. Radu, accidentat a lăsat locul lui Neagu, anterior, D. Popa (Măgura) a fost avertizat

*min. 75: Neguț a intrat în locul lui Fotescu

*min. 72: o nouă fază litigioasă, contact Tiut -Saulescu, în centrul careului, iar atacantul Cisnădiei a primit galben pentru simulare!

*min. 70: șut din unghi Șuteu, respins în față de Cobuz

*min. 68: ratare Fotescu, șut mult peste bară, după o minge boxată de Tiut

*min. 65: e rândul Cugirului să ceară penalty, după un contact al unui fundaș cu I. Radu, dictându-se fault în atac

*2-2, MIN. 63: I. RADU execuție acrobatică din 7 metri, un alt gol spectacol, o reluare aeriană, mingea intrând în vinclul drept. Atacantul abia intrase în teren de 8 minute

 

*min. 62: alte două înlocuiri la Cugir, Șt. Radu și Chelaru – substituiți cu Huțanu și Șuteu

*min. 57: Bold și Fotescu sunt avertizați pentru un conflict

*min. 55: a ieșit Piko, a intrat I. Radu, Călin Moldovan riscă

*min. 54: avertisment pentru Letan pentru un fault la centrul terenului, la un contratatac advers

*min. 52: paradă Tiut, la reluarea cu capul a lui Bălașa, evitând majorarea scorului, mingea fiind respinsă în zona careului mic

*min. 48: șut din unghi Chelaru, prins de Cobuz

*a început repriza a doua

45 de minute alerte, cu numeroase oportunități, Cugirul fiind fragilă în defensivă. Chelaru, deși obosit după stagiul la lotul național, meciuri marți și joi a fost mult mai prezent în joc decât majoritatea coechipierilor

*min. 37: Cîrstean înscrie cu capul din 2 metri, dar a fost semnalizat în ofsaid

*min. 35: șut excelent UNGURU de la 25 de metri, o execuție extraordinară în stânga lui Tiut, al cărui plonjon a fost inutil, portarul cugirean având totuși o parte însemnată de vină

*min. 23: șutul lui Cîrstean de la 17 metri este deviat în corner

*min. 14: Tiut reține șutul lui Unguru

*min. 12: gazdele solicită un penalty pentru henț la centrarea lui Fotescu!

min. 8 – GOL CUGIR, 1-1! Chelaru înscrie cu un șut din întoarcere de la 12 metri, după o pătrundere a lui Necșulescu.

min. 2 – GOL CISNĂDIE, 1-0! La prima acțiune a meciului Fotescu deschide scorul cu un șut din lateral dreapta, în colțul lung, după o eroare a defensivei adverse, prinse descoperită, la o degajare a portarului advers

Echipe de start:

Măgura: Căbuz – Barbu, Oiță, Bălașa, Medeșan – Săulescu, Unguru, D. Popa, S. Lupu, Ad. Radu, Fotescu; rezerve P. Florea, Nasta, Necula, Moisi, Neguț, N. Popa, Natea.

Metalurgistul: Tiut – Bold, Letan, Șt. Radu, Petricău – Chelaru, Piko, Necșulescu, Al. Preda, Itu, Cîrstean; rezerve Dragotă, Neagu, Iovu, Huțanu, Șuteu, Tăban.

Cugirenii vor întâlni un adversar întărit serios în pauza competiţională, care în acest sezon a învins acasă pe Performanţa Ighiu, cealaltă reprezentantă a judeţului Alba.

Elevii lui Călin Moldovan sunt obligaţi să nu se întoarcă cu mâna goală din Sibiu, câtă vreme în etapa viitoare vor primi vizita liderului ASU Poli Timişoara, sub Drăgana, în derby-ul seriei. Metalurgistul are întregul efectiv la dispoziţie, inclusiv juniorul Chelaru, revenit de la lotul naţional Under 19, după dubla amicală cu Finlanda.

[nggallery id=1752]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea