Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda de Jos – Sănătatea Cluj 1-1 (1-1) *Semieșec cu „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-Sanatatea Cluj2La primul meci din 2015 pe propriul teren, Industria Galda de Jos a înregistrat un rezultat dezamăgitor în fața „virușilor verzi”, 1-1 (1-1) cu Sănătatea Cluj, „lanterna roșie”.

Elevii lui Paul Ciucă rămân fără succes în retur, după pasul fals în compania ultimei clasate, ce avea numai 5 puncte. Nou-promovata a dezamăgit în fața fanilor, cucerind un singur punct într-un meci în care era considerată favorită. Golul lui Frențiu (19) a fost rapid contracarat de egalarea lui Nicula (min. 21). Clujenii s-au dovedit mult mai periculoși, însă s-au lovit de intervențiile lui Ștef. Amfitrionii au jucat în inferioritate o jumătate de oră, prin eliminarea lui Apetri, însă n-au avut nici noroc la marea ocazie a lui Cîmpean (min. 75, șut respins de portar în transversală). Acest semieșec complică situația Industriei, care dacă învingea își asigura în proporție covârșitoare menținerea în Liga a 3-a.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Paul Ciucă: „Se impunea penalty la primul avertisment primit de Apetri”

Nu-i chiar pas greșit, am făcut egal acasă, dar ne-am distanțat de Unirea Dej. Puteam câștiga, puteam pierde acest meci. Speram să învingem pe final. Raport la ce s-a întâmplat în această rundă, ne-am îndeplinit jumătate de obiectiv„, a spus antrenorul Paul Ciucă. Antrenorul Galdei susține că eliminarea lui Apetri a fost eronată. „Primul galben n-a fost, se impunea penalty. Apetri a fost unul dintre cei mai buni jucători până în acel moment, a fost un dezavantaj pentru noi că am jucat în inferioritate ultimele 30 de minute„, a precizat Paul Ciucă.

Industria Galda de Jos întâlnește Sănătatea Cluj, „lanterna roșie” a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, în prima reprezentație acasă din 2015, meci contând pentru etapa a 15-a.

*min. 88: a ieșit Nicula, a intrat Balatici

*min. 86: intră Severin, a ieșit Kiss

*min. 85: a ieșit Frențiu, a intrat Nicoară

*min. 80: duel aerian Ștef – Gașpar, oaspeții au solicitat penalty.

*min. 75: ocazie imensă Industria, Crișan respinge de pe linia porții la o fază încinsă, iar apoi șutul violent trimis de A. Cîmpean a fost respins în transversală de portarul Todoran!

*min. 74: șut din lovitură liberă Lupșan, respinge Todoran în corner

*min. 73: avertisment pentru Crișan (Sănătatea)

*min. 71: portarul găldean deturnează în corner șutul lobat trimis de Lauruk

*min. 70: ocazie mare a oaspeților, Ștef respinge din postura de singur cu Gașpar

*min. 69: intră Gașpar, a ieșit D. Bucur

*min. 65: din motive medicale, Al. Man a fost înlocuit de Căt. Ivașcu

*min. 61: Dolha a fost înlocuit de Vescan

*min. 60: Apetri este eliminat, pentru un al doilea galben, Industria rămâne în inferioritate numerică, fotbalistul lui Ciucă primind două avertismente în decurs de 5 minute!

*min. 59: corner Bodea, cap pe lângă D. Lupșan

*min. 58: debut D. Lupșan, ce-l înlocuiește pe R. Lungu

*min. 57: șut R. Lungu prins în doi timpi de portarul Todoran

*min. 55: Apetri primește avertisment, după ce a solicitat penalty.

*min. 53: galben Nicula

*min. 51: a ieșit Cioară a intrat A. Cîmpean

*min. 49: galben Frențiu

*min. 48: Ștef scoate de sub bară șutul lui Dolha

*min. 43: intervenție excelentă a portarului Todoran în fața lui Cioară, scăpat singur

*min. 29: Ștef respinge în transversală reluarea cu capul a lui M. Negrea

*1-1, min. 21: Nicula egalează cu un șut sub bară, la colțul scurt, după o lovitură liberă de pe dreapta

*1-0, min. 19: FRENȚIU marchează cu un șut din 6 metri în poarta goală, după o pasă de la Bodea, pătruns pe partea stângă. Golgheterul gazdelor, cu 8 reușite s-a revanșat pentru autogolul din runda trecută de la Cugir.

Echipe de start: Industria: Ștef – Necreală, Haiduc, Al. Man, Cr. Ivașcu – Frențiu, R. Lungu, P. Medrea, Bodea – Cioară, Apetri; rezerve M. Bogdan – Nicoară, Bota, Popic, A. Câmpean, Căt. Ivașcu, D. Lupșan. Antrenor Paul Ciucă.

Sănătatea: A. Tudoran – D. Bucur, N. Crișan, Sărmășan, Lauruk, Siecoban, B. Cristea, Dolha, Kiss, Cr. Nicula, M. Negrea; rezerve Bencze – Severin, Gașpar, Domuța, Vescan, Balatici, I. Surdu. Antrenor Marius Semeniuc.

[nggallery id=139]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea