Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – ACS Dumbrăvița 1-2 (1-2) | Gazdele pierd, în inferioritate numerică, după ce au condus cu 1-0!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda intră iar în hora retrogradării, după ce suferit întâiul insucces intern din retur, 1-2 (1-2), cu ACS Dumbrăvița.

O confruntare complicată în care amfitrionii au condus cu 1-0, însă s-au prăbușit după ce au rămas în inferioritate și au primit două goluri în finalul primei reprize, găldenii suferind a doua înfrângere la rând.

Găldenii mai meritau un penalty (Haiduc împins în minutul 10), însă eliminarea stupidă a lui S. Fulea (35) a schimbat practic cursul jocului.

*1-0, MIN. 2: CIOARĂ a deschis scorul rapid, dintr-un penalty, obținut tot de el, la un duel cu fostul coechipier Boancă, la prima acțiune a meciului

*1-1, MIN. 40: VOINEA, lansat în adâncime de M. Udrea, în lateral dreapta, a finalizat pe lângă Ștef, restabilind egalitatea

*1-2, MIN. 45+2: VOINEA transformă un penalty, șut în dreapta, Suciu a fost pe minge, după un fault făcut de R. Trif la M. Udrea

*Daniel Lupșan: „Ne lipsește foarte mult Paul Ciucă și concentrarea”

Un meci care conta foarte mult pentru noi, aveam nevoie de cele trei puncte ca să ieșim din subsol. Din păcate am pierdut și ne scufundăm tot mai tare. Ne lipsește mult Paul Ciucă, dar și concentrarea. Îmi pare rău pentru suporteri, întrucât au venit în număr mare să ne susțină„, a spus Daniel Lupșan, căpitanul gazdelor.

 

În minutul 57, șutul lui Adam a fost respins de Mikloș. Iancău (60) a respins lovitura cu capul trimisă de Silaghi Perju. Nanu (73) – scăpat singur a fost blocat în momentul șutului. G. Scheau (81) a trimis spre poartă la centrarea lui Frențiu, însă Mikloș a prins

Industria a condus cu 1-0, dar s-a prăbușit în ultimele 10 minute ale actului întâi, unele tensionate. Mai întâi S. Fulea (35) a fost eliminat, iar apoi Voinea a întors scorul cu o dublă (40 și 45+1, ultimul din penalty), după două acțiuni ale fostului cugirean M. Udrea

Gazdele abordează jocul fără antrenorul Paul Ciucă pe banca tehnică, absent din pricina problemelor medicale

Stancu (5) a șutat de la 30 de metri, peste transversală. Haiduc (10) mai solicită un penalty, după un duel în careul advers. Silaghi (20) a reulat cu capul din 6 metri, a reținut Suciu. Măd. Stancu (23) – șut puțin lături din lovitură liberă de la 24 de metri laterală. Centrare S. Mureșan (25) de pe stânga, Frențiu nu ajunge balonul în careul mic.

*S. Fulea – eliminat în minutul 35!

S. Fulea și-a lăsat echipa în inferioritate, după ce a primit două avertismente în numai 3 minute, gazdele evoluând în numai 10 jucători mai bine de o oră

Asta întrucât amfitrionii vin după insuccesul de la Pâncota și simt amenințarea luptei din subsol, abordând jocul de pe locul al 12-lea (24 de puncte). Timișorenii se prezintă după eșecul de la Deva, iar în precedenta descindere în Alba au învins, dramatic, 3-2, la Ocna Mureș (singurele puncte externe din retur). Din efectivul vizitatorilor fac parte și doi jucători din Alba, fostul găldean Boancă (până în turul campionatului) și cugireanul M. Udrea.

Echipe de start:

Industria: Căt. Suciu (51, Iancău) –  S. Fulea, Haiduc, Cioplântă, R. Trif (46, Puha) – Gergely (59, D. Sîrbu), D. Lupșan, Frențiu, Adam – S. Mureșan, Cioară (78, G. Scheau); rezerve Vonya, D. Stoia, Baghiu. Antrenor Paul Ciucă.

ACS Dumbrăvița: Miklos – Telescu, Gălan, Soare  – M. Udrea, Briciu, Măd. Stancu, Boancă (44, Jinga) – Birău – Silaghi (75, Bîrză), Voinea (57, Nanu); rezerve Smaranda – Ad. Ștefan, R. Rus, Poparadu. Antrenor Sorin Bălu.

Arbitri: Cr. Moldoveanu (Sf. Gheorghe), Z. Biro (Belin), Z. Tamași (Bisericani) Observatori I. Teodor (Tg. Mureș), D. Cioloboc (Tg. Mureș)

Avertismente: R. Trif (32), S. Fulea (33, 35), D. Lupșan (45+1), Căt. Suciu (45+1), Adam (82) / Boancă (1), Birău (15), Soare (55) *Cartonaș roșu: S. Fulea (35)

[nggallery id=6962]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea