Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: CSU Alba Iulia – Viitorul Cluj 2-0 (1-0) | Studenții, victorie împotriva unui oponent cu două eliminări

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 1 aprilie, pe “Cetate”, în prima etapă din play-out-ul Seriei 9 a eșalonului terț, întâlnirea dintre vecinele de ierarhie, CS Universitatea Alba Iulia și Viitorul Cluj  a revenit studenților,  scor 2-0 (1-0),  prin reușita lui Gilyen (30), primul său gol în eșalonul terț, respectiv Vasinc (90+3). Vizitatorii au terminat cu doi jucători mai puțin, fiind eliminați Cr. Istrate și Borma, la interval de câteva zeci de secunde.

*1-0, 30: GILYEN a marcat primul său gol în Liga 3, cu un șut spectaculos de la marginea careului mare (primul al meciului), în dreapta portarului.

*2-0, min: 90+3: VASINC, reluare cu capul la colțul scurt, după un corner de pe dreapta executat de Bucurică, abia intrat în teren (nu a fost titular din motive medicale)

*Mihai Manea: „Important este că am luat toate punctele și nu am primit gol”

O victorie muncită. Am început destul de greu, am început să jucăm din minutul 15, am și marcat, am avut posesie și inițiativă. După ce adversarii au avut două eliminări, noi ne-am precipitat și am căutat să marcăm repede dar nu ne-a ieșit. Important este că am luat toate punctele și nu am primit gol„, a precizat Mihai Manea.

La reluare, oaspeții amenință prin Fărăgău (49) – șut de la 20 de metri prins de F.  Șerban. Oaspeții rămân în inferioritate de doi jucători, Cr. Istrate a fost eliminat în minutul 52 pentru cumul de avertismente Peste un minutul vizitatorii rămân în doar 8 jucători de câmp, fiind eliminat și Borma, tot pentru cumul de avertismente!  Cei doi jucători sunt singurii avertizați în prima repriză. Milandru (74) a trimis un șut periculos, oaspeții solicită un penalty pentru henț, dar se aleg cu un averitisment unei persoane de pe banca tehnică.

Herci (37) – șut din lovitură liberă lateral stânga în bara laterală stânga

Prima jumătate de oră a fost una de slabă factură tehnică, fără niciun șut pe spațiul porții. Puțini spectatori, în jur de 250.

Studenții din Cetatea Marii Uniri sunt la a doua întâlnire la rând pe arena albaiuliană după ce etapa precedentă au suferit prima înfrângere stagională pe teren propriu (0-2 cu liderul CS Hunedoara). Tânăra grupare clujeană, condusă de antrenorul Marius Popescu (originar din Totoi), vine după categoricul 4-0 cu “virușii verzi”, are două victorii în retur dar este cea mai modestă formație pe terenuri străine (o singură remiză în 9 întâlniri). Este singura întâlnire programată în Alba în această rundă din faza secundă a stagiunii.

CSU: Fl. Șerban – Amihăesei (75, S. Stan), Kis, Ionică/ cpt, Cunțan – Frențiu (87, Bucurică), Al. Petresc, Herci, Gilyen – Bolojan (90+3, Paleoca) – Vasinc (90+3, Al. Bodea); pe bancă Spînu – R. Popa, Adjani, D. Trifu, Cărăbineanu. Antrenor Mihai Manea

Viitorul: Borz – Milandru, Borma, Șerbănescu, Cr. Istrate – Dolghi, Fărăgău/ cpt, Calo – Iepure (58, R. Bartoș), Râpan (58, E. Bartoș), Cr. Chirilă (79, Al. Pop); rezerve Simedru, Apăraschăi, S. Moldovan, Dreve. Antrenor Marius Popescu.

Arbitri Cr. Pascu (Sibiu), I. Cozorici (Zalău), F. Seiche (Sânmihaiu Almașului) Observatori M. Hârlab (Brașov), M. Orbonaș (Ilia)

Avertimente: Ionică (85)/ Cr. Istrate (27, 52), Borma (37, 53) Cartonaș roșu: Cr. Istrate (52), Borma (53)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea