FOTO, LIVE-TEXT: CS Ocna Mureș – CSM Școlar Reșița 0-5 (0-2) | Ultima clasată, a 5-a înfrângere consecutivă, una drastică!

Paul Voicu - Primar 2020

La penultima apariție în fața suporterilor, “Soda dragă” a pierdut drastic, 0-5 (0-2), cu CSM Școlar Reșița, formația din Valea Domanului câștigând fără emoții împotriva ultimei clasate.

Ocnamureșenii au rezistat doar 30 de minute, totul năruindu-se la autogolul lui Gorba (31), „roso-nerrii” descătușându-se și mai marcând prin Săulescu (36), Taciuc (67) și Breșneni (81), Musteța (90+1), profitând din plin de degringolada defensivei adverse.

ELIT

Cu un singur punct strâns în 12 runde, CS Ocna Mureș dezamăgește de la o rundă la alta, având al 5-lea eșec la rând și cel mai drastic înregistrat de „lanterna roșie” sub comanda lui Mihai Manea.

*0-1, min. 31: GORBA a trimis în propria poartă o centrare de pe dreapta, o minge ce urma să ajungă în brațele lui Deceanu, marcând un autogol stupid, după fază încâlcită, în care oaspeții au deschis scorul

Mihail David - 2020

*0-2, MIN. 36: SĂULESCU, lansat pe stânga i-a driblat pe Kiss și Gorba și a marcat la colțul scurt, mingea fiind recuperată de reșițeni după ce s-a aflat la M. Domșa

*0-3, MIN. 67: TACIUC execuție perfectă a unei lovituri libere de la 22 de metri, din dreapta, peste zid, la colțul scurt, bară gol!

*0-4, MIN. 81: BREȘNENI, cap din 8 metri în dreapta lui Decean, la un corner executat de Taciuc

*0-5, MIN. 90+1, MUSTEȚA, intrat în teren de curând, trimite în plasă minge respinsă de Decean la șutul lui Taciuc

*Mihai Manea: „Liga a 3-a e o pălărie prea mare!”

După asemenea scor, care vorbește de la sine, parcă nu mai e nimic de zis! Când am preluat echipa știam că sunt  probleme, dar mă așteptam la o altă atitudine la unii jucători, care se mulțumesc cu salariile ce le primesc. Liga a 3-a este o pălărie mult prea mare pentru lotul nostru, nu există nici cantitate, nici calitate! Nu are rost să ne mințim unii pe alții. Până în iarnă nu renunț, atunci tragem linie„, a spus Mihai Manea. „Valoarea individuală și experiența superioară și-au spus cuvântul, am obținut o victorie clară, fără niciun dubiu, iar diferența putea fi și mai mare. Etapa viitoare ne dorim să stopăm liderul, Șoimii Lipova„, a precizat Leo Doană.

La pauză, în distribuția gazdelor a intrat Vaidsigan, la primul meci din acest sezon, fotbalist revenit din străinătate. Val. Drăgan (47) – reluare cu capul prinsă de portar, a semnat prima ocazie a actului secund. Săulescu (62) a scăpat singur dar a pasat greșit în centrul careului, Kiss îndepărtând pericolul

Puțini spectatori, în jur de 200 și o ceață deasă, dar și prezența lui Gicu Grozav în tribune! În minutul 2, Săulescu a reluat defectuos din 7 metri, replica venind de la Val. Drăgan – acțiune personală (4) – blocat în momentul șutului. Prma ocazie mare, M. Staicu (12) – reluare cu capul peste din 6 metri, la cornerul lui Taciuc și recentrarea lui Breșneni, Val. Drăgan (21) a șutat la colțul scurt, dar Zimmermann a respins în corner. Vizitatorii au intensificat presiune și au trei ocazii: D. Ene (27) – reluare alături, Săulescu (28) – șut respins de Decean în corner și Taciuc (29) – a tras din 15 metri, a boxat portarul. Gol marcat de M. Staicu (41) dar anulat pe motiv de ofsaid. D. Ene (44) a șutat pe lângă din 16 metri

Din postura “lanternei roșii”, cu un singur punct în chimir și 4 înfrângeri consecutive (două în derby-urile “de Alba” cu Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir), CS Ocna Mureș pare victimă sigură, mai ales că criza de efectiv îl bântuie pe antrenorul Mihai Manea, ce va reveni pe banca tehnică după suspendarea de trei runde. Pe lângă Csegoldi, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu și I. Cociș – care nu se mai prezintă, lipsesc accidentații Hidișan și Șandru, împreună cu Iviniș – plecat la școală.

Echipe de start:

CS Ocna Mureș: Decean –  Kiss, Gorba (46, Vaidasigan), Borșoi, C. Marc – Cimpoieșu – S. Șimandi (75, Moise), P. Man, A. Gherman (56, T. Cristea), M. Domșa (65, Guț) – Val. Drăgan; rezerve Țiboc – Șandor. Antrenori Mihai Manea, Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep

CSM Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Breșneni, Taciuc, D. Toma (80, I. Prodan) – D. Ene (84, Musteța) – Săulescu (75, Izmană), M. Staicu (71, Mierlici); rezerve F. Toader, Hrudei, E. Oprea,. Antrenor Leo Doană.

*Arbitri A. Vărzan (Timișoara), S. Pantea (Arad), A. Buda (Hunedoara) Observatori S. Ciotlăuș (Deva), I. Poclid (Timișoara)

Dan HENEGAR

1 comentariu

Mihai 10 noiembrie 2018 at 23:40

Hai Metalu’!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...