Rămâi conectat

Sport

FOTO: Liga a 3-a, Unirea Dej – Metalurgistul Cugir 0-0 | Remiză albă și al 4-lea joc fără eșec pentru formația de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

unirea-dej-metalurgistul-cugir-2În penultima rundă a turului Seriei a 5-a din eșalonul terț, Unirea Dej – Metalurgistul Cugir s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, cugirenii fiind la al 4-lea joc fără eșec și fără gol primit.

Gruparea de sub Drăgana a terminat întâlnirea în numai 10 jucători, Covaciu fiind eliminat.

Cugirenii, după acest egal sunt mai degrabă dezamăgiți, pierzând două puncte în compania unui adversar invincibil pe teren propriu în această parte a campionatului.

 

*Bară Cocină în prima repriză, eliminat Covaciu în minutul 75!

Cea mai mare oportunitate a oaspeților a fost semnată de Cocină, în minutul 25, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Metalurgistul Cugir a terminat partida în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Covaciu, cu un sfert de oră înaintea finalului.

Consider că rezultatul este unul injust, în condițiile în care am fost echipa ce am încercat să atacăm, să construim. Și după ce am rămas în 10 oameni am încercat să marcăm. În final, în minutul 90 am avut o situație imensă, la un contraatac 4 contra 1. Ne-a lipsit golul, luciditatea și maturitatea pentru a alege soluțiile cele mai bune la finalizare„, a spus antrenorul Călin Moldovan.

Metalurgistul: D. Popescu – Maftei, Bactăr, Negrescu, Cioban – Tăban/ cpt (55, Itu), Măd. Popa, Covaciu, Cocină (70, I. Tătar), Stoianof, Udrea (55, Varodi); rezerve Iordache, Toriște, Iovănescu, Marinoiu. Antrenor Călin Moldovan.

Gruparea de sub Drăgana venea după trei victorii consecutive, iar în ultima etapă joacă pe teren propriu cu Viitorul Ulmeni.

Foto: Dorin COCIŞ, Dej

[nggallery id=3051]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea