Rămâi conectat

Sport

FOTO: Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – Unirea Dej 2-0 (2-0) *Fără probleme împotriva „lanternei roşii”, a 5-a victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a învins în etapa a 23-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, pe Unirea Dej, „lanterna roşie”, cu scorul de 2-0 (2-0). Succesul a fost conturat încă de la pauză, grație reușitelor semnate de Necșulescu (7) și Cîrstean (40, din penalty).

Metalurgistul Cugir - Unirea Dej6La penultima reprezentaţie internă, elevii lui Cristian Coroian au repurtat a 5-a victorie consecutivă şi se clasează în continuare pe poziţia a treia. „S-a ratat foarte mult, dar până la urmă este bine că am câștigat. Victoriile sunt victorii, îmi felicit jucătorii. Puteam să învingem mult mai clar, ne-am creat mai multe ocazii, dar am ratat foarte mult. Am avut și un avantaj confortabil la pauză. La Bistrița este un joc de campionat, n-am nimic de arătat, sau de demonstrat”, a spus Cristian Coroian.

*Cîrstean, la prima reușită din retur

Partida a fost dominată copios de amfitrioni, mărturie stând și raportul cornerelor 13-1. De remarcat primul gol din retur realizat de golgheterul Andrei Cîrstean. Atacantul a ajuns la cota 9 după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, dictată pentru un fault asupra lui Bold, vârful fiind reprimit recent în lot, după episodul indisciplinei dinaintea deplasării la Oșorhei. „Cîrstean își creează situații, dar e păcat că nu înscrie mai mult. La fel a făcut-o și la Reghin, dar e bine că a punctat, poate avea nevoie de o descătușare„, a spus Coroian. Metalurgistul a ratat o sumedenie de ocazii, cu două bare lovite în aceeași fază de Tăban și Cîrstean (min. 65).

Abia intrat în teren în minutul 73, G. Goronea a fost obligat să părăsească gazonul trei minute mai târziu, din pricina unei accidentări, fiind înlocuit cu Cr. Kilin. „A fost un meci dominat de noi și este foarte important că băieții au luat jocul în serios și și-au arătat valoarea. Victoriile aduc victorii și ne bucurăm că suntem pe podium, acolo unde ne este locul. Le mulțumim spectatorilor că sunt alături de noi și îi așteptăm în continuare, pentru că împreună luptăm pentru Cugir„, a precizat Lucian Itu, antrenor secund și jucător.

Metalurgistul: Gurincu – Bold, E. Negru, Şt. Radu, Medeşan, Tăban (73, G. Goronea; 76, Cr. Kilin), Piko, Avramescu (82, Șuteu), Olteanu, Necşulescu, Cîrstean; rezerve Lăncrănjan, Pîntea, L. Itu, Iovănescu. Antrenor Cristian Coroian.

Unirea Dej: L. Blaga – F. Pop, Ad. Bud, S. Kovacs, Plăian, Băieşu, Găbruş, P. Bogdan, Căt. Itu, Cr. Itu, Pocol; rezerve Sabo, A. Moldovan, Al. Papp, Blaj, C. Bota, N. Papp.

Foto: Metalurgistul Cugir

[nggallery id=447]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea