Rămâi conectat

Sport

FOTO: liderul CS Ocna Mureș, a trecut hopul de la Zlatna, victorie cu 4-2 (0-1) – triplă Vali Drăgan! Sportul Petrești rămâne la patru puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Zlatna nu a reușit să încurce liderul CS Ocna Mureș, care s-a impus scor 4-2 (0-1), după o partidă dramatică pe Ampoi, în intermediara Ligii a IV-a, eroul partidei fiind golgheterul Vali Drăgan, cu o triplă.

Cum contracandidata Sportul Petrești a învins lejer, 3-0 pe Energia Săsciori, diferența dintre primele două clasate a rămas de 4 puncte și totul se joacă la Petrești, în marele derby din 20 mai!

Gazdele au deschis scorul prin D. Lăcătuș (4), din lovitură liberă, avantaj conservat până la pauză. La reluare, ocnamureșenii au întors scorul prin antrenorul Pereat (51) – intrat în teren și golgheterul Val. Drăgan (56). Bucuria nu a durat decât câteva minute, întrucât D. Cristea a egalat în minutul 59. Val Drăgan a ieșit iar la rampă, marcând pentru 3-2 și 4-2, în minutele 75 și 82!

Liderul a jucat în nocturnă, la Zlatna, o întâlnire ce nu a lămurit bătălia la vârful eșalonului, în condițiile în care trupa lui Doru Oancea a așteptat cu sufletul la gură un pas greșit, pe Ampoi, al contracandidatei. Asta pentru a se reduce ecartul până la derby-ul promovării, de peste două săptămâni, dintre primele două clasate, la Petrești, în 20 mai.

Alte rezultate: CIL Blaj – Euro Șpring 1-0 (1-0)

Marcator: Juncan (38). rezultat important pentru blăjeni, care au învins echipa ce runda trecută a depășit Sportul Petrești

 

Sportul Petrești – Energia Săsciori 3-0 (3-0)

Marcatori: Buligă (7), Coltor (16, 19)

 

Fortuna Lunca Mureșului – Metalu Aiud 3-1 (1-1)

Marcatori: I. Morea (17, 90+4), Zoltan (52), respectiv Todea (28, penalty), o victorie așteptată de multă vreme de amfitrioni

Viitorul Spicul Daia Română – Viitorul Sîntimbru (a fost amânat pentru 18 mai), Olimpia Aiud și Cuprirom Abrud stau (vor câștiga la “masa verde”).

În devans s-a jucat Voinţa Stremţ – Transalpina Şugag 3-0 (1-0). Au marcat Epure (26), Juncan (80) şi Rancea (83),


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea