Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: La Industria Galda a sunat goarna reunirii, cu speranța evitării retrogradării! S. Mureșan, G. Scheau, Cioplântă și Vonya, noutățile lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda, cea  mai grăbită formație din Alba, a avut în această seară reunirea, obiectivul în returul ce se anunță fierbinte fiind evitarea retrogradării. Echipa pregătită de Paul Ciucă iernează pe poziția a 14-a a ierarhiei, după cea mai modestă primă parte de sezon din perioada petrecută în Liga a 3-a.

În consecință, divizionara terță caută de zor să-și întărească efectivul reușind până în prezent 4 achiziții: S. Mureșan (revenit de la Unirea Alba Iulia), Vonya (întors de la muncă din străinătate), Cioplântă (Metalu Aiud) și G. Scheau (atacant de 24 de ani, de la Spicul Daia Română), golgheterul formației din Liga a IV-a, curtat și de CSU Alba Iulia). „Vrem un retur mai bun decât turul în care ne-am chinuit amarnic. Cunoașteți situația din clasament, niciodată nu am fost atât de jos„, este sinteza mesajului transmis de antrenorul Paul Ciucă, în vestiar, jucătorilor prezenți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Îngrijorarea, legată de amenințarea retrogradării, dar și buna dispoziție au fost prezente la întâia ședință de pregătire a anului, „principalul” găldenilor permițându-și câteva glume la revenirea elevilor săi din vacanță, de genul „Silviu Mureșan, alias Dumitrache, s-a întors din excursie”.

21 de jucători au fost prezenți la „dezmorțirea” de pe terenul sintetic, urmată de alergări în jurul terenului mare, remarcându-se puștii de 14 ani Rareș Georgiu (fiul președintelui Marcel Georgiu) și Adrian Scurcă, de la juniorii Industriei, formație care are în efectivul Ligii a 3-a 12 jucători sub 20 de ani.

*Haiduc și D. Lupșan – noii căpitani

Foarte aproape de a semna cu gruparea găldeană este și mijlocașul Alexandru Circov (ex-Performanța Ighiu), ce și-a dat acordul de principiu, urmând să-și ia documentele de la CNS Cetate Deva, club unde a activat în toamnă, De asemenea, pe lista de achiziții a Industriei este un alt unirist, fundașul Adrian Potopea. Prin plecarea lui Cernea, al doilea căpitan al Industriei va fi în partea a doua a campionatului, mijlocașul Daniel Lupșan. Au absentat, motivat, S. Fulea, R. Trif, Cioară și Boancă (ultimul fiind plecat la ACS Dumbrăvița, de unde are o ofertă), Industria renunțând în aceste zile și la M. Cristea, pe lângă Bedelean.

Industria: Iancău, Lepădat – Fl. Schiau, Haiduc, Frențiu, Al. Costea, Adam, Puha, D. Lupșan, D. Sîrbu, Baghiu, D. Stoia, Gergely, A. Crăciun (din efectivul vechi), alături de noutățile numite S. Mureșan (Unirea Alba Iulia), G. Scheau (Spicul Daia Română), Vonya (revenit), Cioplântă (Metalu Aiud), Vlad Costea (junior, n. 2000, de la CFR Simeria, în probe) și junii R. Georgiu și A. Scurcă; plecări: Apetri, R. Moga, M. Cristea, Bedelean, Cernea.

Amicalele iernii sunt cu CSU Alba Iulia (în 26 ianuarie, la Vințu de Jos), respectiv duble externe cu Gaz Metan Mediaș 2 și CFR Cluj 2.

[nggallery id=6665]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea