Rămâi conectat

Sport

FOTO: la finalul turului, victorii nete pentru CSU Alba Iulia, Performanța Ighiu și Industria Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima etapă a turului Ligii a 4-a s-au înregistrat victorii nete pentru CSU Alba Iulia, campioana de toamnă, CS Zlatna, Performanța Ighiu și Industria Galda de Jos. În discuție mai rămâne în meciurile de după-amiază, ocupanta ultimei trepte a podiumului.

CS Zlatna – GT Sport Alba Iulia 8-2 (1-0)

Au marcat: Florea (3, 59), A. Cîmpean (48, 68, 84 – penalty), Arsîn (64), Tîrziu (66), Scrob (87), respectiv Aslău (74), Gavrilă (90).

Diferenţa categorică din uvertura etapei s-a conturat în repriza secundă a meciului de pe stadionul “Minaur”. Alin Cîmpean, autor a trei goluri, s-a dovedit din nou prolific, contribuind decisiv la al treilea succes consecutiv al zlătnenilor. Şi fair-play-ul a fost la el acasă în duelul de pe Ampoi, “centralul” albaiulian Andrei 2 Nicola nearătând niciun cartonaş

CS Universitatea Alba Iulia – Kinder Teiuș 5-1 (1-1)

Au marcat: S. Fulea (18, 68), Bucurică (53, penalty), Cos. Năcreală (64), Cl. Oara (74), respectiv D. Stanciu (17)

Deschiderea de scor a fostului atacant al studenților, Darius Stanciu, a fost un simplu foc de paie, egalitatea fiind restabilită rapid. La pauză s-a intrat cu remiză pe tabelă, însă liderul s-a dezlănțuit la reluare și s-a distanțat confortabil pe tabelă, după 4 reușite în 20 de minute. Cu a 12-a victorie consecutivă și doar două puncte pierdute în această toamnă, cel mai bun golaveraj, cea mai prolifică ofesisivă și cea mai puternică apărare, echipa pregătită de Mihai Manea iernează pe prima poziție, adjudecându-și, pe merit, titlul de campioană de toamnă. Kinder a încheiat prima parte a sezonului cu 4 înfrângeri la rând, 3 pe teren propriu.

Performanța Ighiu – Olimpia Aiud 5-1 (1-1)

Au marcat: Potopea (22, 78), Tripșa (55, penalty), Căt. Dănilă (61), S. Turuș (64), respectiv Bălan (25, penalty).

Ighienii au repurtat cel mai clar succes stagional și au marcat cele mai multe goluri din acest tur în disputa ce a tras cortina peste prima parte a campionatului. Amfitrionii s-au dezlănțuit în actul secund, au strâns 7 puncte în ultimele 3 dispute, în vreme ce oponenții au înregistrat al doilea insucces succesiv.

Industria Galda de Jos – Viitorul Vama Seacă 6-1 (5-0)

Au marcat: Buligă (3, 40), Al. Costea (8, 26, 52), Bălaș (10), respectiv Groza (64)

Fosta divizionară terță a avut un prim mitan perfect în care a punctat în 5 rânduri, la scorul de 3-0 oaspeții ratând un penalty prin Onacă, ce a șutat din punctul cu var pe lângă buturile lui Iancău. De remarcat tripla lui Al. Costea și cele 6 meciuri consecutive câștigate de formația lui Doru Oancea. Acest set de tenis încasat reprezintă cel mai drastic eșec al turului pentru gruparea din comuna Hopârta.

Sursa foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea