Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, de la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, medalii de aur la Campionatul Național U21 de la Ploiești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, de la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, medalii de aur la Campionatul Național U21 de la Ploiești

Noi performanțe pentru CS Unirea: Judoka Alexandru Sibșan și Laura Bogdan care au obținut medalii de aur la Campionatul Național U21.

Citește și: LPS Sebeș, calificare în sferturile de finală ale Cupei României Under 17, după 3-1 cu CSC Dumbrăvița!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut noi performanțe extraordinare, clasându-se pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național Individual U21, desfășurat în 8 și 9 martie la Ploiești.

Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ CSM Pitești), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 90 de kilograme. Laura Bogdan, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ CSM Cluj Napoca), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 48 de kilograme. Laura Bogdan este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica).

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Aceste performanțe sportive extraordinare vin după ce, în urmă cu o săptămână, ambii sportivi au obținut medalii de argint la Cupa Europeană de Juniori.

”Această competiție a reprezentat o provocare importantă pentru cei doi sportivi, iar rezultatele lor de excepție au confirmat talentul și pregătirea de care dau dovadă. Performanțele celor doi sportivi arată că judoka români au potențialul necesar pentru a se remarca la nivel internațional. Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia continuă să fie o sursă importantă de talente în lumea judoului din România, iar antrenorii lor merită felicitările noastre”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea