Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO| Jucătoare proaspăt medaliată olimpică în lotul Volei Alba Blaj pentru viitorul sezon: Cine este Slađana Mirković

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Jucătoare proaspăt medaliată olimpică în lotul Volei Alba Blaj pentru viitorul sezon: Cine este Slađana Mirković

Echipa Volei Alba Blaj se întărește pentru viitorul sezon, parafând primul contract pentru sezonul 2021/2022 cu o proaspătă medaliată olimpică.

În lotul Volei Alba Blaj pentru viitorul sezon competițional se regăsește și o jucătoare proaspăt medaliată olimpică. Vorbim de coordonatoarea Slađana Mirković (25 ani, 1,85 m). Aceasta va îmbrăca tricoul cu numărul 18 la echipa din Blaj. Născută în data de 7 octombrie 1995, la Užice, Slađana Mirković vine la Blaj de la puternica echipă Eczacıbaşı Istanbul (Turcia)!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A mai jucat pentru cluburile Poštar 064 Belgrad (Serbia), Vizura Belgrad (Serbia), Dinamo Pančevo (Serbia), Telekom Baku (Azerbaidjan), Chemik Police (Polonia) și Zanetti Bergamo (Italia). Este campioană europeană cu Serbia (2017 și 2019) și medaliată cu bronz, alături de naționala țării sale, la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea