Rămâi conectat

Sport

FOTO: într-o partidă de verificare, Metalurgistul Cugir – Performanţa Ighiu 3-1 (3-0) *Eşec pentru Himcinschi de ziua sa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu amical50Diferenţa de pregătire a fost evidentă în partida de verificare de la poalele Drăganei, dintre Metalurgistul Cugir şi Performanţa Ighiu, întâlnire în care s-au impus amfitrionii cu scorul de 3-1 (3-0), reuşite semnate de Varga, Şt. Radu şi G. Goronea, respectiv R. David.

Confruntarea a început cu o jumătate de oră întârziere, iar în actul întâi, formaţia lui Cristian Coroian, aflată la al 5-lea joc-test a condus ostilităţile, provocându-i lui Adorian Himcinschi un eşec, tocmai în ziua când aniversa împlinirea vârstei de 44 de ani.

Ocupanta locului secund în ierarhia Ligii a IV-a a jucat altceva la reluare, pe fondul multiplelor modificări din cele două distribuţii, marcând golul de onoare prin golgheterul R. David. „Noi suntem în perioada de acumulări fizice şi de testare a diverşi fotbalişti, pentru a găsi soluţii în vederea consolidării lotului„, a declarat Cristian Coroian. „Suntem la primul joc, aceasta a contat. Am încercat să alcătuiesc două formule de echipă pentru a vedea toţi jucătorii„, a precizat Adorian Himcinschi, Performanţa reuşind să-l înregimenteze pe portarul Răzvan Cotoară (AFC Unirea 1924), dorit şi de Dalia Sport Daia Română.

*Portarul Cotoară, la Performanţa

Au jucat următoarele echipe: *Metalurgistul (antrenor Cristian Coroian): Gurincu – Tăban, Negru, Crişan, Medeşan, G. Goronea, Piko, Avramescu, M. Neagu, Iovănescu, Al. Varga; au mai intrat Dănălache (venit din Canada), Bold, Şt. Radu, Cr. Kilin, Popescu (Rm. Vâlcea), Necşulescu, Cr. Grozav şi alţi fotbalişti aflaţi în probe; *Performanţa (antrenor Adorian Himcinschi): Unchiaş – Gh. Rîşniţă, Potopea, C. Oltean, G. Toma, Voicu, Hîrciagă, Antonescu, R. Moga, S. Turuş, Comănici; au mai evoluat Vaidasigan, Cos. Simtion, Ov. Turuş, Cr. Mărginean, Benchea, Soporan, Oniche, Birk, R. David, Bălaş, F. Morar, Bota.

Metalurgistul Cugir mai joacă miercuri, cu Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj (ora 15.00) şi sâmbătă, la încheierea cantonamentului cu Şoimii Pîncota (7 februarie), iar Performanţa a mai legat un amical, în weekendul viitor, la Euro Şpring.

[nggallery id=2979]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea