Rămâi conectat

Sport

FOTO: Instalație de nocturnă la baza sportivă din Vama Seacă! Fotbalul, ”mândria comunei Hopârta”, va beneficia de lumina reflectoarelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eveniment de seamă în comuna Hopârta, administrația locală reușind în această perioadă să instaleze o instalație de nocturnă la baza sportivă din Vama Seacă.

Astfel, echipa de Liga a 4-a, Viitorul Vama Seacă, “mândria comunei Hopârta”, este puținele care activează la acest nivel și se poate bucura de lumina reflectoarelor.

Echipa locală a devenit celebră în toamna trecută, după ce l-a legitimat pe Bogdan Andone, pe atunci antrenor la FCSB, aiudeanul fiind acum “principal” la Astra Giurgiu. Acesta a și jucat în sezonul precedent, în derby-ul local Viitorul Vama Seacă – CS Ocna Mureș, câștigat de lider cu scorul de 4-2.

Deocamdată au fost instalați 5 stâlpi iar alte două proiectoare sunt montate pe tribună, preconizându-se ca în viitorul apropiat instalația de nocturnă să îndeplinească normele oficiale.

Am făcut această investiție pentru ca echipa Viitorul Vama Seacă să se poată antrena și seara. Stâlpii și reflectoarele au fost montate cu sprijinul Primăriei Hopârta și a sponsorului Gelu Rad, din satul Șpălnaca. Aici trebuie să remarc faptul că doi oameni inimoși ce trăiesc cu pasiune «sportul rege», viceprimarul Vasile Oltean și consilierul local Ioan Palcu, sunt sufletul echipei privind deplasările, antrenamentele, asigurarea meselor, amenajarea terenului, într-un cuvânt: totul. Echipa se află în Liga a 4-a, pe locul 8 și putem spune că suntem nerăbdători pentru a începe noul sezon. Mulțumesc tinerilor pentru rezultatele realizate și eforturile făcute pentru a participa la antrenamentele dinaintea pandemiei. De asemenea, trebuie să le mulțumesc lui Viorel Popa – președintele echipei, lui Ioan Podar, zis «Gioni», dar și antrenorilor Rareș Gînscă și Horațiu Băgăian”, a transmis Augustin Popa, primarul comunei Hopârta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea