FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatul Național pentru Copii

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Recent, în bazinul descoperit din Complexul Sportiv “Lia Manoliu” din București s-a desfășurat Campionatul Național pentru Copii, 10-11 ani, concurs la care au fost prezenți peste 450 de înotători ce au reprezentat 52 de cluburi din țară.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a avut la start trei sportive (o fată de 10 ani și două de 11 ani), pregătite de profesorul Nicolae Bob, micuțele din Cetatea Marii Uniri reușind comportări meritorii, cu clasări în primele opt locuri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, în proba de 50 metri bras, cu 98 de înotătoare (!), Andreea Zsabe a terminat pe poziția a 5-a a ierarhiei, în condițiile unei concurențe acerbe.

De asemenea, Maria Vlad a încheiat pe locul al 8-lea al probei de 50 metri fluture, dintre cele 86 de competitoare de 11 ani.

La întrecerea națională a mai participat Iulia Budriș – cu clasări în prima jumătate.

Săptămâna trecută, în aceeași locație ar fi trebuit să se dispute Campionatul Național de cadeți, care însă a fost anulat din cauza înmulțirii cazurilor de COVID-19 și, din păcate cei 13 sportivi de la LPS Alba Iulia ce s-au antrenat întreaga vară pentru această întrecere nu au mai putut concura. Pregătirea înotătorilor de la LPS Alba Iulia va continua în această perioadă, în ciuda greutăților, în speranța prezenței la alte competiții de natație.

Foto principal: Federația Română de Natație și Pentatlon Modern

Dan HENEGAR