Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, 19 medalii la concursul de la Târgoviște

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înotătorii legitimați la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au cucerit 19 medalii la o competiție desfășurată la Târgoviște, în complexul sportiv din municipiul din Dâmbovița.

Concursul de înot Cupa Rotary & Contratimp, acreditat FRNPM, a reunit în jur de 400 de sportivi ce au reprezentat 36 de cluburi. Cei 11 înotători din Cetatea Marii Uniri, pregătiți de profesorii Daniela Bob, Nicolae Bob și Marius Lobonțiu, au obținut o zestre formată din 6 medalii de aur, 9 medalii de argint și 4 medalii de bronz la întrecerea ce a însemnat un bun prilej de verificare al stadiului de pregătire în vederea Campionatelor Naționale din luna martie (etapa regională de calificări la copii, 10-11 ani; Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, în 23-26 martie, la Bacău).

Astfel, au urcat pe podium următorii:

*Daria Adam (la tineret): 7 medalii, dintre care 3 medalii de aur (probele de 100 metri fluture, 50 m fluture, 800 m liber), 3 medalii de argint (200 m fluture, 400 m liber, 1500 m liber) și o medalie de bronz (200 m liber);

*Daria Remete (la juniori): 6 medalii, dintre care 3 medalii de aur (50 metri spate, 100 m bras, 100 m fluture) și 3 medalii de argint (50 m bras, 200 m fluture, 200 m mixt);

*Alexandru Buda (la tineret): două medalii, una de argint (200 m bras) și una de bronz (200 m mixt);

*Lukas Stâncel (la juniori): două medalii de bronz (la 400 m liber și 200m mixt);

*David Eftimie (la copii, 12 ani) – o medalie de argint (în proba de 50 m fluture);

*ștafeta mixt juniori (doi băieți și două fete) la 4×50 metri mixt – o medalie de argint, în componența Lukas Stâncel, Daria Remete, Armand Enescu și Clara Adam.

Deși nu au urcat pe podium au avut comportări notabile și următorii: Maria Vlad (categoria cadeți 13 ani), Robert Krizbai (juniori), David Roman (tineret), sportivi care au reușit recorduri personale și mai multe clasări în primele 8 locuri la mai multe probe la care au participat.

Articol publicat în ediția tipărită a ziarului „Unirea” din 2 martie


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea