Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Înfrumusețare, modă și stil, la un loc. ”Refren”, cel mai nou salon din Alba Iulia și ”Fashion Outlet Transilvania”, cu haine create de branduri consacrate, vă așteaptă să le treceți pragul

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentantele sexului frumos, cărora le place să se răsfețe în saloanele de înfrumusețare și sunt pasionate de fashion, dar și bărbații care înțeleg importanța îngrijirii profesionale, țin la look-ul lor și la felul în care se îmbracă, au acum o locație în Alba Iulia care vine în întâmpinarea lor cu o gamă largă de servicii. Este vorba despre ”Refren” cel mai nou salon de înfrumusețare din oraș și ”Fashion Outlet Transilvania”, un magazin cu haine de firmă, ambele deschise în același loc, într-o curte aflată în centrul orașului.

Acestea au fost inaugurate recent, într-o atmosferă degajată, relaxantă și veselă, iar administratorii, un cuplu de tineri din oraș, s-au bucurat de zeci de invitați curioși să ia ”pulsul” afacerii. Majoritatea celor care le-au trecut pragul au rămas de-a dreptul impresionați de cum au fost transformate două clădiri vechi într-unele cu o cu totul altă înfățișare și cum au reușit cei doi să dea un nou sens cuvântului ”inovație”. Pentru a-și vedea visul împlinit, administratorii și-au pus ideile în practică și au muncit, cu mânuța lor, mai bine de jumătate de an, zi lumină.

”Refren” este locul în care te poți deconecta de la grijile cotidiene urbane și poți păși într-o lume lipsită de griji, unde starea ta de bine este mereu pe primul loc. Odată ce veți păși în interior veți rămâne surprinși, în mod plăcut cu siguranță, atât de profesionalismul și amabilitatea echipei, cât și de decorul deosebit și stilul abordat, care îmbină, într-un mod foarte interesant, vechiul cu modernul. Printre piesele de mobilier păstrate și recondiționate, veți putea observa o masă de tâmplărie, o ladă de zestre pictată, suporturi de la cunoscutele mașini de cusut Singer, folosite la mese sau la chiuvete, dar și un cuier realizat din mistrii. Nu au renunțat, de asemenea, nici la ușile și ferestrele vechii locuințe.

Trecând la tipurile de servicii oferite, la salon ”Refren” veți putea beneficia de servicii de coafură, frizerie, stilizat barba, cosmetică, make-up si manichiură-pedichiură.

Echipa ”Refren”:

Andreea Anghel (cosmetică, make-up): ”E atât de complexă viaţa asta, încât e păcat să facem din ea rutină.Îmi place să descopăr, să răspund provocărilor, să am un scop, să ajut, să las ceva bun în urmă. „Munceşte ca şi când nu ai avea nevoie de bani, iubeşte ca şi când nimeni nu te-a făcut să suferi şi dansează ca şi când nu te vede nimeni.”

Gabriel (fizerie, coafură): ”Atenţia pentru detaliu m-a făcut să aleg această meserie, care dezvoltă simţul artistic şi estetic. Îmi place să-mi exprim creativitatea şi fantezia în ceea ce fac. „Enjoy the journey. Enjoy the ride. Enjoy it.

Andra (manichiură – pedichiură): ”Ceea ce am trăit în trecut mă face să fiu cea de azi. Un nou drum am în faţă şi zâmbesc. Culoarea, creativitatea, răbdarea întâlnesc acum cariera”.

Iulian (frizerie și aranjat barba): ”Ignorarea pasiunii este moartea înceată a sufletului. Nu resping lucrul pentru care inima-mi bate. Îmi modelez cariera dupa modul tău de a trăi, nu modul de a trăi după carieră”.

Iar dacă în timpul alocat pentru tine ți-ar prinde bine și o sesiune de shopping, la doi pași distanță se află ”Fashion Outlet Transilvania”, printre puținele magazine din țară care vinde haine și încălțăminte de firmă și mixuri de brand-uri exclusiviste, precum Armani, Roberto Cavalli, Philip Plein, Liu Jo, Versace, Twin-set, Diesel, Levi’s, Dsquared, La Martina sau Patrizia Pepe.

Și aici, designul de interior se axează pe elemente decorative vechi, îmbinate armonios cu modernul.

Salon ”Refren” și Fashion Outlet Transilvania” se află pe strada Plevnei, nr. 5. Menționăm că tinerii administratori sunt iubitori de natură și animale, astfel că s-au gândit la clienții lor ”pe același calapod” și au amenajat în curte un loc special pentru animalele de companie, dar și un rastel pentru ”depozitarea” bicicletelor.

Mai jos, vă prezentăm câteva imagini de la inaugurare:

[nggallery id=5640]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea