Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos – Sănătatea Cluj 2-1 (1-1 )| „Viruşii verzi” răpuși de Cernea și A. Cîmpean, a treia victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda - Sanatatea Cluj 21În etapa a 8-a a Seriei a 5-a a Ligii a 3-a, Industria Galda de Jos a evoluat acasă cu Sănătatea Cluj, formaţia „viruşilor verzi”, impunându-se cu scorul 2-1 (1-1).

Golul victoriei a fost marcat de A. Cîmpean (min. 87), din penalty, după un henț în careu. Atacantul golgheter a ajuns la cota „5” și a punctat iar din postura de rezervă. În final nervii au fost încordați, producându-se câteva meleuri între jucători.

*Paul Ciucă: „Suntem foarte bucuroși pentru parcursul realizat”

Meci greu, încâlcit, împotriva unui oponent arțăgos. Am mai avut două bare, dar este bine că am câștigat, chiar dacă cu emoții, pe final. Cîmpean își face datoria și înscrie. Am depășit deja punctajul din turul campionatului trecut. Avem motive să fim bucuroși. Vom munci în continuare, cu mare curiozitate în privința viitorului. Nu vorbim de promovare, dar ne-am dori să jucăm un derby pentru locul întâi„, a declarat Paul Ciucă.

Revenit după o suspendare de 3 etape, Cernea a deschis scorul în min. 2, din careul mic, fructificând o centrare de la Bodea. Egalarea a survenit în minutul 24, când Opriţa l-a faultat în careu pe Ad. Lupu, iar Ceaca a transformat lovitura de pedeapsă.

Antrenorul Paul Ciucă a apelat la formula: Căt. Ştef – Oprița (55, Goguța), Haiduc, Căt. Ivașcu (88, Al. Man), Boancă – Frenţiu, Cr. Kilin, R. Lungu (55, A. Cîmpean), Cr. Bodea, D. Lupșan, Cernea (85, Baghiu); rezerve: Boldi – D. Iancu,  Cioara.

Sănătatea: Todoran – Cr. Paul, Sos, Perde, Siecoban, Gîț, B. Cristea, S. Tothăzan, Ad. Lupu, Ceaca, T. Bota; rezerve Bencze, D. Bucur, Valatici, Someșan, Căt. Crișan, H. Moldovan

Runda următoare este prevăzută deplasarea la Iernut.

[nggallery id=1128]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea