Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos – Millenium Giarmata 3-1 (1-0) | A treia victorie consecutivă, echipa condusă de Paul Ciucă a urcat pe locul secund!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-millenium-giarmata-44Industria Galda de Jos a câștigat al treilea joc consecutiv, 3-1 (1-0), cu Millenium Giarmata și a urcat pe poziția secundă a ierarhiei Seriei a 4-a din Liga a 3-a.

Trupa lui Paul Ciucă s-a impus grație golurilor marcate de Cr. Bodea (13), Frențiu (58), A. Cîmpean (86, penalty), oaspeții egalând prin M. Călin (48), un succes firesc al amfitrionilor. Industria se dovedește a fi cea mai în formă grupare din județ în acest start de stagiune, demonstrând că poți obține rezultate deosebite, fără mari investiții și transferuri răsunătoare!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Ciucă: „Băieţii muncesc, merită toate felicitările. Seria este una dificilă”

Îmi felicit jucătorii, care merg la muncă şi au rezultate foarte bune, împotriva unor adversari cu salarii mai mari, care fac din fotbal o profesie. Millenium Giarmata nu a arătat ca «lanterna roşie» şi am câştigat cu mici emoţii. Este o serie diferită decât sezonul precedent, iar pentru noi orice joc este dificil, am simţit pe propria piele. Ne bucurăm însă că suntem acolo sus şi trăim acest moment”, a spus Paul Ciucă. „Noi ne-am făcut o a doua repriză mai dificil, întrucât primim gol în fiecare joc. Am dovedit însă că suntem o formaţie puternică, iar pentru moralul nostru contează că avem 4 victorii din 5 meciuri şi mergem la Timişoara să câştigăm. Persoanele de la Galda care se ocupă de echipă, domnul primar, antrenorul, coechipierii, «Biba» Cernea mi-au dat încredere şi mi-am revenit, după o perioadă nefastă, în care am avut şi anumite probleme personale”, a precizat atacantul Silviu Mureşan.

Grație acestui succes, echipa condusă de Paul Ciucă a strâns 9 puncte în ultimele 3 confruntări și este cea mai bine poziționată dintre combatantele județene, cu 12 puncte (cât Performanța Ighiu și AFC Unirea 1924 Alba Iulia!!!), în vreme ce “lanterna roșie” a suferit întâiul eșec din cele 4 deplasări în Alba în ultimele două sezoane, vizitatorii rămânând în inferioritate numerică din minutul 80 (R. Artimon –eliminat).

Astăzi, la Galda de Jos, Industria Galda de Jos joacă cu „lanterna roșie”, Millenium Giarmata, echipa condusă de Paul Ciucă țintind a treia victorie consecutivă.

*3-1min. 86: Boancă obține un penalty, fault R. Domșa și A. Cîmpean transformă lovitura de pedeapsă

Vizitatorii au rămas în inferioritate numerică în minutul 80, când R. Artimon a fost eliminat!

2-1, Frențiu (58) marchează cu un șut cu boltă peste portarul ieșit greșit, iar Bodea a mai ratat o ocazie bună în minutul 78, intervenție excelentă a portarului Fl. Rusu

Oaspeții au egalat în minutul 48, prin M. Călin, scăpat singur în zona centrală, la prima ocazie și întâiul șut pe poartă al echipei din Timiș! Respectivul atacant a punctat iar împotriva unei formații din Alba, după reușita de pe „Cetate”, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, din runda inaugurală, scor 2-2.

 

Cr. Bodea a deschis scorul în minutul 13, cu un șut din careu, după o centrare de la Boancă!

Partida se dispută în nota de dominare a gazdelor, ce au mai ratat ocazii prin Mureșan (21), Frențiu și S. Mureșan (29), D. Lupșan (43). Industria s-a întrecut în ratări în primul mitan, dar a fost taxată imediat la reluare

Industria: Căt. Ștef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă – Frențiu (65, Vonya), Boloș (59, Cernea), D. Lupșan (77, Costea), G. Goronea – S. Mureșan (70, A. Cîmpean), Cr. Bodea; rezerve Iancău – Cioară, Fulea. Antrenor Paul Ciucă.

Millenium: Fl Rusu – Sioare, R. Artimon, Ciobănică, Maghici (79, R. Domșa), Corlățeanu (66, Ghighilicea), D. Codrea (61, G. Popa), M. Călin (79, M. Olariu), P. Trifu, S. Stoica, Olariu; rezerve I. Kalanyos, Petri, Leuca. Antrenor Sorin Badea.

[nggallery id=2765]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea