Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: în meci amical, Metalurgistul Cugir – Viitorul Vama Seacă 7-1 (5-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La mijlocul stagiului centralizat derulat la domiciliu, Metalurgistul Cugir a disputat al doilea joc de verificare al verii, precedentul fiind 2-3 cu Industria Galda, divizionara terță impunându-se cu scorul de 7-1 (5-0) în partida cu Viitorul Vama Seacă.

Pentru “roș-albaștri” au punctat Șerban Tîrla (nou-venit, a debutat cu o reușită, bihorean fost ultima dată la Lotus Felix și Luceafărul Oradea, a mai trecut pe la CSM Bacău și Minaur Baia Mare), Șaucă – dublă, M. Domșa (al doilea meci consecutiv cu gol pentru fostul jucător de la CSU Alba Iulia), I. Grozav, P. Păcurar și Cocan, echipa din Liga 4 reușind golul de onoare prin Ad. Lăcătuș, la 0-7.

Metalurgistul: Csapó (Lotus Felix) – Dohotariu, S. Itu, I. Grozav, M. Neagu – Udrea, Boldea, P. Păcurar, Tîrla, Șaucă, M. Domșa (prima repriză); în actul secund: Jisa (“U” Cluj) – Dohotariu, S. Itu, Vlădia, Șuteu, Selagea, Boldea, P. Păcurar, Căt. Pop (n. 2002, Sănătatea Cluj), Șaucă, Cocan, au mai intrat Perjeriu, Topor (junior cugirean, 2005), D. Jurca (Optimum Alba Iulia), L. Itu; nu au evoluat Dr. Bănică și Vitinha.

Viitorul: Lepădat – A. Crișan, Onacă, Nagy, Al. Lăcătuș, Ludwig, Bălaș, Ad. Lăcătuș, B. Găldean, Jurcă (Industria Galda), I. Cociș; a mai intrat N. Szilagy (Andrei Podar nu s-a bazat, din diverse motive, pe Rahovean, Oniga, Fl. Moldovan – Industria Galda, Vaidasigan, Groza, Kupan). Metalurgistul va mai juca în 5 august cu CSU Alba Iulia, caută oponent pentru 13 august (studenții vor pleca în cantonament), ultimul test fiind cu Retezatul Hațeg (20 august). Pentru formația din Hopârta, viitorul joc este sâmbătă, la Geoagiu, cu formația pregătită de Gabriel Cotoară.

Mai vrem doi juniori, din anul 2003, și un atacant”, a precizat antrenorul gazdelor, Lucian Itu. În privința efectivului cugirean, Andriuc a renunțat la fotbal pentru a se concentra pe studii, Muscaliuc va rămâne la juniori, iar dintre cei trei juniori de la LPS Sebeș la pregătire s-a prezentat numai atacantul D. Avram, care nici el nu e sigur că va continua. În plus, s-a renunțat la apărătorul lateral dreapta Al. Rus (ultimele două sezoane la Cugir), ce avea probleme cu greutatea. Bedea a semnat cu CSM Deva, Cunțan s-a reorientat spre CSU Alba Iulia, iar Vasinc este în Malta, testat de echipa Luqa St. Andrew’s FC (liga secundă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea