Rămâi conectat

Sport

FOTO: în meci amical, Metalurgistul Cugir – Viitorul Vama Seacă 7-1 (5-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

La mijlocul stagiului centralizat derulat la domiciliu, Metalurgistul Cugir a disputat al doilea joc de verificare al verii, precedentul fiind 2-3 cu Industria Galda, divizionara terță impunându-se cu scorul de 7-1 (5-0) în partida cu Viitorul Vama Seacă.

Pentru “roș-albaștri” au punctat Șerban Tîrla (nou-venit, a debutat cu o reușită, bihorean fost ultima dată la Lotus Felix și Luceafărul Oradea, a mai trecut pe la CSM Bacău și Minaur Baia Mare), Șaucă – dublă, M. Domșa (al doilea meci consecutiv cu gol pentru fostul jucător de la CSU Alba Iulia), I. Grozav, P. Păcurar și Cocan, echipa din Liga 4 reușind golul de onoare prin Ad. Lăcătuș, la 0-7.

Metalurgistul: Csapó (Lotus Felix) – Dohotariu, S. Itu, I. Grozav, M. Neagu – Udrea, Boldea, P. Păcurar, Tîrla, Șaucă, M. Domșa (prima repriză); în actul secund: Jisa (“U” Cluj) – Dohotariu, S. Itu, Vlădia, Șuteu, Selagea, Boldea, P. Păcurar, Căt. Pop (n. 2002, Sănătatea Cluj), Șaucă, Cocan, au mai intrat Perjeriu, Topor (junior cugirean, 2005), D. Jurca (Optimum Alba Iulia), L. Itu; nu au evoluat Dr. Bănică și Vitinha.

Viitorul: Lepădat – A. Crișan, Onacă, Nagy, Al. Lăcătuș, Ludwig, Bălaș, Ad. Lăcătuș, B. Găldean, Jurcă (Industria Galda), I. Cociș; a mai intrat N. Szilagy (Andrei Podar nu s-a bazat, din diverse motive, pe Rahovean, Oniga, Fl. Moldovan – Industria Galda, Vaidasigan, Groza, Kupan). Metalurgistul va mai juca în 5 august cu CSU Alba Iulia, caută oponent pentru 13 august (studenții vor pleca în cantonament), ultimul test fiind cu Retezatul Hațeg (20 august). Pentru formația din Hopârta, viitorul joc este sâmbătă, la Geoagiu, cu formația pregătită de Gabriel Cotoară.

Mai vrem doi juniori, din anul 2003, și un atacant”, a precizat antrenorul gazdelor, Lucian Itu. În privința efectivului cugirean, Andriuc a renunțat la fotbal pentru a se concentra pe studii, Muscaliuc va rămâne la juniori, iar dintre cei trei juniori de la LPS Sebeș la pregătire s-a prezentat numai atacantul D. Avram, care nici el nu e sigur că va continua. În plus, s-a renunțat la apărătorul lateral dreapta Al. Rus (ultimele două sezoane la Cugir), ce avea probleme cu greutatea. Bedea a semnat cu CSM Deva, Cunțan s-a reorientat spre CSU Alba Iulia, iar Vasinc este în Malta, testat de echipa Luqa St. Andrew’s FC (liga secundă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!! Rezultate remarcabile realizate de talentata atletă Denisa Maria Komiveș, care a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale Under 16, în probele de 1500 de metri și 800 de metri, în ambele rânduri sportiva realizând PB, în cursele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea