Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: În finala Cupei României, Performanța Ighiu – Mureșul Vințu de Jos, sau războiul orgoliilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos, cele mai bune echipe din Liga a IV-a se vor duela în 13 iunie, pe „Cetate”, în finala Cupei României. Muresul Vintu de Jos-ASC Pianu43Va fi un derby al orgoliilor între echipele pretendente la câștigarea campionatului și participarea la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Meciul ce poate decide ocupanta primei poziții este cu două săptămâni mai devreme, în 31 mai, penultima etapă, la Ighiu.

Rivalele au trăit diferit semifinalele Cupei. Mureșul Vințu, echipa lui Mihai Manea s-a impus facil la Șpring, scor 3-1, succesul fiind conturat după pauză. „Victoria este a băieților, iar în finală îmi doresc să câștige cel mai bun. La Șpring am întâlnit o echipă bine organizată, dar în cele din urmă am fost mai buni„, a declarat principalul Mihai Manea (Mureșul), un obișnuit al finalelor, una câștigată cu Europa Alba Iulia, alta pierdută cu… Performanța Ighiu, la Blaj, cu Arena Alba Iulia.

Inter Ciugud-Performanta Ighiu semifinale Cupa37În schimb, liderul Ligii a IV-a a avut iarăși o partidă trăită periculos, la Ciugud, după cea de la Daia Română, din sferturile de finală, tranșată la loviturile de departajare. Performanța a înscris golul salvator abia în minutul 120, când mai erau câteva zeci de secunde din prelungiri, la un penalty transformat de Potopea, după un henț stupid făcut de Gheorghe Bran. „Ne-am calificat după un joc de uzură și sper ca în finală să ne revanșăm pentru prestațiile mai puțin reușite din cupă„, a spus antrenorul Adorian Himcinschi (Performanța Ighiu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea