Rămâi conectat

Sport

FOTO: În derby “de Alba”, Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș 1-3 (1-1) “Soda dragă” a dat lovitura și a predat “lanterna roșie”!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a dat lovitura în disputa de la Galda de Jos și a predat “lanterna roșie”, cu a doua izbândă din acest sezon (în fapt ocnamureșenii au toate punctele cucerite în disputele cu conjudețenii)

Un Industria – CS Ocna Mureș 1-3 (1-1), cu o eliminare în tabăra gazdelor (Haiduc) și două penalty-uri în dreptul găldenilor (unul ratat – portarul Căt. Suciu și altul marcat – Cioară). Ultimul derby “de Alba” a început cu o lovitură de teatru, “Soda dragă” a deschis scorul prin juniorul aiudean Carlos Lazăr, care a reluat cu capul, pe spate, în minutul 16, marcând primul său gol în eșalonul terț.

“Galben-albaștrii”, ce trăiesc la limita prăpastiei aceste ultimele jocuri, Industria fiind sub spectrul retragerii din Liga a 3-a, din motive politice ce au blocat finanțarea clubului, au ratat momentul favorabil, unul de o importanță extremă în economia jocului, în minutul 30, când portarul Cătălin Suciu a irosit o lovitură de pedeapsă, șutând peste poarta lui Angeru, din punctul cu var!

*Găldenii, una caldă, alta rece din punctul cu var

Amfitrionii au beneficiat de un alt penalty, în minutul 42, de data aceasta Cioară (41) reușind să-l învingă pe Angeru. Un prim act nebun, cu două penalty-uri, a avut și un al treilea moment fierbinte: eliminarea căpitanului gazdelor, Claudiu Haiduc, ce și-a lăsat echipa în inferioritate mai bine de o repriză, după ce a văzut cartonașul roșu în minutul 45!  Celălalt căpitan, Tudor Cristea a readus avantajul în dreptul propriei echipe, cu o reluare din apropiere (51, la pasa lui Cl. Marcu), punctând a doua rundă succesivă, însă găldenii nu au renunțat la luptă și au mai avut o șansă de a egala (Cioară, bară, 54)! În secvențele de prelungiri, Șumblea (90+3) a parafat rezultatul final. Industria rămâne singura echipă din serie ce a pierdut în această toamnă toate jocurile interne, iar trupa lui Gabriel Cotoară a luat o gură imensă de oxigen, după 4 eșecuri la rând!!!

Dacă “Soda dragă” intră în vacanță după acest duel interjudețean, Industria este obligată să joace și duminică, 22 noiembrie, de la ora 14.00, restanța cu Avântul Reghin, joc ce ar putea fi ultimul în eșalonul terț

Industria Galda de Jos: Căt. Suciu – Baghiu, Haiduc, Frenţiu, Ov. Truţă – R. Anghel, Al. Costea, Al. Hada, Tocu –Tegbo, Cioară; rezerve Ad. Hăprian, Puha, R. Giorgiu, Căt. Crişan. Antrenor Paul Ciucă.

CS Ocna Mureş: Angeru – Bartoş, C. Lazăr, Uţă, Al. Kiraly – Vădan, Socaci – Cl. Marcu, B. Cristea, M. Domşa – T. Cristea; rezerve: V. Ignat – Vaidasigan, Busuioc, Trifan, Al. Dumitru, P. Man, S. Moise, Şumblea, Csegoldi. Antrenori Gabriel Cotoară, Romeo Arinar şi Tudor Stan.

Gligor UDREA și Lucian DANCIU (foto)

[nggallery id=8044]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea