FOTO, Imoco Conegliano – Galatasaray Istanbul 3-0, în finala mică a Final Four-ului Champions League de la București! Să vină marea finală, VakifBank Istanbul – Volei Alba Blaj!

În finala mică a Final Four-ului Champions League de la București, Imoco Conegliano – Galatasaray Istanbul 3-0 (25-17, 25-18, 25-20).
A fost meciul de retragere, unul trist, pentru vedeta voleiului turcesc, Neslihan Demir Güler, considerată una dintre cele mai carismatice personalități sportive ale Turciei. Căpitanul „Cim Bom Bom”spune adio voleiului după un turneu final dezamăgitor pentru echipa sa, care a terminat pe poziția a 4-a în Final Four-ul de la București.

*Meci trist de retragere pentru „vedeta” Neslihan!

Finalista de anul trecut, campioana Italiei a cucerit bronzul la București, după ce a disputat o semifinală epuzantă cu VakifBank Istanbul.

ELIT

Eșecului împotriva Blajului a lăsat urme în tabăra formației Galatasaray, părăsită de suporteri în meciul pentru ultima treaptă a podiumului, astfel că fanii „galben-albastrelor” au dominat fondul sonor, într-o sală nici pe jumătate plină. Debusolată, Galarasaray a fost o victimă facilă pentru Imoco.

Cei de la Galatasaray au suferit mult după înfrângerea suferită împotriva reprezentantei României, părăsind Capitala încă din această seară, deși plecarea era stabilită inițial pentru luni dimineața.

În „Polivalentă”, de la ora 19.00 se dispută marele meci între VakifBank Istanbul și Volei Alba Blaj, finala speranțelor.

Foto: Tudor STAN

Dan HENEGAR